2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-1°C
Köd / 1°C
h / -1°C
k / -2°C
Közélet és Művelődés
Szabó Viktor | 2017-12-06 16:12:37

Minden gyerek arcán legyen mosoly

Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai idén is gondoltak a rászoruló családokra, és több mint száz ajándékcsomagot gyűjtöttek össze, amit szerda délután átadtak a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak.

Minden gyerek arcán legyen mosoly

A kezdeményezés a tavalyi évben indult el, amikor Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense tette közzé a felhívást a NAV munkatársai között, hogy segítsenek a rászorulókon.

A Minden gyerek arcán legyen mosoly volt a mottónk idén is, hiszen karácsonykor első sorban a gyerekeké az ünnep. A csomagokban többnyire meleg ruhák, játékok vannak, de számos kollega gondolt ara is, hogy édességgel kedveskedjen a gyermekeknek. Tudjuk, hogy idén is jó helyre fognak kerülni az ajándékok” – fogalmazott Némedi-Varga Éva.

Minden gyerek arcán legyen mosolyNémedi-Varga Éva

Az egész NAV igazgatóság összefogott, és rögtön az első felkérésre elkezdtek özönleni az ajándékok. A gyűjtés október végén kezdődött el, és több mint 100 csomagot készítettek el. A meglepetéseket előre becsomagolták, így a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak már csak ki kell vinni a rászoruló családokhoz.

Minden gyerek arcán legyen mosoly

Az ajándékcsomagokat folyamatosan, még karácsony előtt osztják ki a családoknak, így a karácsonyfa alá már odakerülhetnek azok.

Minden gyerek arcán legyen mosoly

Sz.Viktor