2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-08-12 17:42:16

Minden, ami VW - Galériával!

Senki ne mondja, hogy a kocsikhoz csak a pasik értenek! Nagyon jó példa erre Pánger Éva, aki igen sok mindent maga tesz rendbe sáfrány sárga Golfján. A hódmezővásárhelyi VW-szerelmes is részt vett szombaton a makói népautósok találkozóján.

Minden, ami VW - Galériával!

Már hetedik alkalommal adott otthont a makói Zöld Ház és környéke a Marosmenti VW Konszern Partynak. Szombaton nem csupán különböző Volkswageneket, de Audikat, Seatokat, Skodákat is megcsodálhattak azok, akik kilátogattak a Maros-partra. S nem mindig azt a járművet állták körbe a legtöbben, mely csillogott-villogott. Néha a rozsda, a leharcolt külső is vonzotta a tekinteteket.

Minden, ami VW - Galériával!

A csinos lányok és a jó kocsik mindig is közel álltak egymáshoz. Ez azt is jelenti, hogy a nők között is egyre több olyan akad, aki nem csak szereti, hanem ért is a járművekhez. Ilyen például Pánger Éva is. A hódmezővásárhelyi tévé-ügyintéző és bérszámfejtő egyre több dolgot tud megjavítani a sáfrány sárga Golfján. A négykerekűjéről Pánger Évát itt hallja:

Minden, ami VW - Galériával!

Minden, ami VW - Galériával!

Az ország számos településéről, illetve külföldről is érkező kocsikat nem csak a parton nézhették meg a vendégek, hanem egy hatalmas kört is tettek a városban. - Nekem nincs kocsim, csak nézelődni és bulizni jöttem el a többiekkel - tudtuk meg Molnár Pétertől. A bajai srác egy nagyobb társasággal érkezett Makóra. Pétertől megtudtuk: ők annyira nem márkahűek, hiszen majdnem minden két-, három- és négykerekűt szeretnek. Az ok, hogy imádják az autós- és motoros találkozókat, a motorok bőgését, a gumik füstölését.

Minden, ami VW - Galériával!

Néha-néha a kocsi iránti szerelem azt is eredményezheti, hogy egyre kevesebb idő jut a családra. Egy kicsit ebbe a hibába esett Ágoston Gábor is. A szegedi autóvillamossági szerelő rengeteg munkaórát töltött az 1971-es évjáratú Bogarával, párja legnagyobb bánatára. A kocsi azonban elkészült, s hamarosan meg is születik Gábor első gyermeke, így hármasban kocsikázhatnak. De milyen is Ágoston Gábor Bogara? - azt a büszke tulaj itt részletezi:

Minden, ami VW - Galériával!

Minden, ami VW - Galériával!

Munkatársunktól. K.