2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
1°C
Eső / 2°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2017-05-16 16:34:10

Mikor a luxus és a klasszikus találkozik

Ha valaki a lakása ízléses berendezését tűzi ki célul, érdemes lakberendező segítségét kérni. A szakember naprakészen tájékoztatni tud mindenkit a jelenkor trendjeiről, stílusirányzatairól. Erről beszélgettünk Török Éva okleveles lakberendezővel.

Ha valaki ízlésesen szeretné berendezni lakását, érdemes szakemberhez fordulni. Manapság a lakberendezőnek érteni kell a belső építészethez, a villanyszereléshez, árnyékolás technikához, klímaszereléshez, gipszkartonozáshoz, bútorkészítéshez és még az üvegezéshez.

Mikor a luxus és a klasszikus találkozikKis Kata (balra) és Török Éva (jobbra)

Általában az a kedves megrendelőimnek első kérdése, hogy mi a 2017-es év trendje? Mik a trendi színek, formák, illetve milyen stílusokat lehet összehozni a lakásokban? Jelen pillanatban Makón dolgozom, 8 családi házat lakberendezek. Nem igaz az, hogy a megrendelőknek nincs elképzelése. Mindenkinek megvan a maga ötlete, csak segítségre szorul abban, hogy hogy lehet azokat stílusosan összerendezni.” – mondta el Török Éva.

Jelenleg a piacon az egyik legelterjedtebb stílus a luxus és a klasszikus találkozása. Ez egy abszolút nőies stílus, amit misem bizonyít jobban, minthogy rengetek elegáns, fényes elem jellemzi. Nagy divat lett a kristályok és az üveg felületek használata, valamint újból elterjedt a tükrök használata.

2017-et a természethez való visszafordulás jellemzi. Ez a színekben is jelentkezik, és egyre elterjedtebb a kék szín, és annak minden árnyalata. Sokan dolgoznak zöld színű elemekkel is, és csak úgy mint a kék esetében, nem egyfajta zöld a menő, hanem például a lomb zöld, a menta zöld, vagy épp az olivabogyó zöld.

Ha Ön is szeretné feldobni lakását egy új stílussal, keresse a kétszeres CONSTRUMA Nagydíjas díszüveg tervező Török Évát, a 62/264-675-ös vezetékes, vagy a 20/424-3120 –as telefonszámokon, vagy személyesen a Makó, Csanád vezér tér 19. szám alatt, nyitvatartási időben: hétköznap 9-től 17 óráig, illetve szombaton 9-től 12 óráig.

 

Sz.Viktor