2018. január 20. szombat, Sebestyén
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
1°C
Tiszta / 1°C
v / 1°C
h / 0°C
Közlekedési és Kék hírek
Soós Kata | 2017-10-11 09:01:26

Meztelenül támadt nőkre a beteg szatír

Autóval követte áldozatait, majd teljesen meztelenül ugrott ki a kocsiból, összeverte őket, és a földön fekvő nők felett önkielégítést végzett egy brutális férfi Zuglóban.

Meztelenül támadt nőkre a beteg szatír

Most emeltek vádat egy huszonnyolc éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint négy nőt támadott meg néhány hónap alatt Zuglóban – tudósított a keddi RTL Híradó.

A szatírt régóta keresték, idén áprilisban bukott le. A 28 éves férfi az ügyészség szerint öt hónap alatt támadott meg négy nőt a XIV. kerületben. Tavaly decemberben kezdte ámokfutását, áldozatait találomra választotta ki, általában éjszaka vagy hajnalban.

A vád szerint autóval követte az egyedül sétáló nőket, majd teljesen meztelen szállt ki úgy, hogy arcát egy sállal eltakarta. Rátámadt áldozataira, földre teperte őket, önkielégítést végzett, majd elhajtott a helyszínről.

Két nőt a Rákos-pataknál támadott meg Zugló alsórákosi részén. Egyiküket annyira durván megverte, hogy arccsont, szemüreg- és állcsonttörést szenvedett.

Két esetben nem járt sikerrel: egyik áldozata hevesen védekezett és elfutott, egy másik esetben pedig a közeli házban meghallották a kiabálást, és elzavarták a férfit.

Az ügyészség egyebek mellett szexuális erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja. A szatír elfogása óta előzetesben ül. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat.

Forrás. hvg.hu