2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Felhős / 1°C
h / -0°C
k / -1°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-13 07:22:11

Mérleg: valamiről nagyon megfeledkezett

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Mérleg: valamiről nagyon megfeledkezett

Kos 03.21 - 04.20 A mai nap a lazább életfelfogású Kosoknak kedvez. Ha ön nem az a görcsölős fajta, és minden eseményt, legyen az jó vagy rossz, váratlan, vagy remélt, könnyeden vesz, akkor még a nehézségeket is a javára fordíthatja. A reflexeire lesz nagy szüksége tehát, amit nemcsak a mindennapokban, de a sportok terén is jól használhat a mai napon. Ha mérkőzésre kerül sor, öné lehet ma a győzelem.

Bika 04.21 - 05.20 Igyekezzen ma személyiségének rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így sikerül felülemelkednie a válságos helyzeteken, és estére már sokkal jobban fogja érezni magát, mint a nap kezdetén. És ami még ennél is nagyobb erény, elérheti, hogy mások is jobban érezzék magukat. Az elkeserítő helyzetekben önben megvan az érzék ahhoz, hogy felülkerekedjen rajta a humorérzéke segítségével.

Ikrek 05.21 - 06.21 A Hold a jegyében jár, és mindent átértelmez. Nem is csoda, ha nehezen indul ez a reggel, folytonos kapkodással, idegeskedéssel. Úgy látszik, egy kissé babonás hangulatban is van, ami nem véletlen. Valahogy semmi nem sikerül úgy, ahogy eltervezte. Jobb nem is tervezni. A mai napon néha ráadásul úgy érezheti, mintha teljesen kiesne a világból. Az uralkodó bolygójának fényszögtelen helyzete okoz önnek ilyen érzéseket.

Rák 06.22 - 07.22 Ha tehetné, ma ki sem mozdulna otthonából, és a négy fal biztonságában pihenné ki fáradalmait. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheti el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény. Azért valamennyire könnyíthet magán, ha beszerez valamilyen új, modern eszközt, vagy magát a munkafolyamatot próbálja meg megújítani, racionalizálni. Sőt, ma még egy irracionálisnak tűnő ötlet is lehet bölcsesség.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ma, úgy látszik, jótékony kedvében van. Talán valamilyen régi tette miatt érez bűntudatot, és ezért érzi szükségességét annak, hogy valakin, vagy valakiken segítsen. Ha egy koldus, vagy utcazenész áll elébe, tudni fogja, mit tegyen. Jó tett helyébe jót várj; a nemes tett sosem marad jutalom nélkül! Igaz, a hálát, a viszonzást természetesen nem attól fogja majd kapni, akivel a jót cselekedte.

Szűz 08.24 - 09.22 Ma olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, melyek már hosszabb ideje nyomasztólag hatottak önre. Különösen a családi, vagy lakással kapcsolatos ügyekben lehet sikeres, és a vártnál is jobb eredményekre képes. Végre megtalálja az óhajtott nyugalmat az életében. A testvére támogatása is jól jöhet ma, az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal, vagy barátnővel.

Mérleg 09.23 - 10.23 Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha a jobb szervezés és a hibák elkerülése végett, végre pontos listát vezetne tevékenységéről. A pontosság nagy erény! A határidők betartása ma azért is fontos lenne, mert amit ma elmulasztana, az egy soha vissza nem térő lehetőség lehet. Ha azonban ma szemfüles, akkor sokat nyerhet az elkövetkező időkben.

Skorpió 10.24 - 11.22 Szívesen tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit tenniük, de folyton megpróbálják önre hárítani a nehezét. Ne hagyja, hogy kihasználják! Ha azonban úgy érzi, hogy minden és mindenki összeesküdött ön ellen, akkor lehet, hogy mindez azért történik, hogy ön végre valami más munkahely után nézzen. Most bármit elérhet!

Nyilas 11.23 - 12.21 Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még önnek is meg kell tanulnia. Az egyéb irányú tapasztalatai ráadásul hozzásegítik önt ahhoz, hogy sokkal gyorsabban sajátítson el új ismereteket, mint mások. Hiába, no: ön igazi jó pap. Holtig tud tanulni.

Bak 12.22 - 01.20 Ahelyett, hogy a tegnapi vétkét igyekezne helyrehozni, ma valahogy még jobban belegabalyodhat a viszálykodásba. Ideje lenne, ha tudomásul venné a tényeket, és nem csak a saját vélekedéséhez ragaszkodna. Ha elfogulatlanul ítélkezik, akkor azt is képes lehet belátni, hogy ön miben cselekedett hamisan, vagy legalábbis részrehajlóan. Semmi sem jóvátehetetlen azonban! Vegyen erőt a hiúságán!

Vízöntő 01.21 - 02.18 Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást. Az efféle megátalkodottsággal csak azt éri el, hogy épp akikre számítana, azok fognak eltávolodni öntől. Hallgasson a kedvesére is! Annál is inkább, mert ő látja a legtisztábban az ön erősségeit és gyengeségeit. Ráadásul úgy, hogy az utóbbiakat nem felrója önnek, hanem éppen meg akarja védeni azok hatásától.

Halak 02.19 - 03.20 Ma minden azon áll, vagy bukik, hogy az elmúlt időben mennyire volt pontos és kielégítő a munkája. Ha jól, ha rosszul végezte dolgát, a mai nap ennek ellenértékét mutathatja meg. Az elkeseredés helyett, változtasson inkább! Hihetetlen, de még az utolsó pillanat is esélyt kínál önnek arra, hogy valamit jóvátegyen, amiben hibázott, vagy valamit bepótoljon, amit elmulasztott. A jó angyalok most ön körül repkednek.

Forrás: blikk.hu