2018. január 16. kedd, Gusztáv
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
4°C
Felhős / 3°C
sze / 4°C
cs / 2°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-15 07:26:08

Mérleg: akaratossá válik a mai napon

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Mérleg: akaratossá válik a mai napon

Kos 03.21 - 04.20 Jó néhány érdekes, sőt, akár különleges emberrel is összehozhatja a sorsa mostanában. Ezek közül az egyikkel éppen ma: nagylelkű, de kissé bogaras ember lehet az illető. Mintha a türelmét is próbára tenné, de inkább ne ellenkezzen vele semmiben. Jobban jár, ha a kételyeit és a skrupulusait későbbre tartogatja. Ha kivár, akkor nagyon jó kapcsolatuk lehet, amiből profitálhat.

Bika 04.21 - 05.20 Uralkodó bolygója a naggyá tevő Jupiterrel áll együtt a mai nap folyamán. Nem is csoda, ha adakozó kedvében van, és ráadásul a keblére ölelné az egész emberiséget. Most a különc, zavaros gondolkodású emberek sem ingerlik, sőt, képes ráérezni, ráhangolódni bárki lelkivilágára. Azért azt elárulom, hogy ha jobb társaságot választ, akkor önnek is kellemesebb napja lesz. A társasági élet ma kötelező!

Ikrek 05.21 - 06.21 Nehéz ma előítéletektől mentesnek maradnia, mikor a szíve tele van szenvedélyes érzelmekkel. Ha pedig úgy érzi, hogy valaki a szerelmében megrövidítené, ha csábítót szimatol a kedvese körül, akkor pedig valóságos anyatigrisként képes védeni önnön érdekeit. Pedig lehet, hogy az illetőnek nincsenek is olyan rossz szándékai, mint amilyeneket ön feltételezne. De még ha így is lenne: a kedvességével akkor is többet érhet el. Ébresszen szimpátiát önmaga iránt!

Rák 06.22 - 07.22 Szeretné valakinek a gyanakvását elaltatni a családtagjai közül. Ha az illető egy gyerek, akkor is meg kellene próbálnia őszintén beszélnie vele. Kivéve, ha kifejezetten a mesemondás a cél. Ez esetben akkor élvezheti a gyermeke igazán az ön meséjét, ha azt élőszóban hallgathatja, s ráadásul még ön is találja ki. Az ihletettség ma elragadhatja. A szerelem terén is. De ne hazudozzon a kedvesének! Tartson mértéket!

Oroszlán 07.23 - 08.23 Hatalmas a boldogsága, s természetes, hogy szeretné azt megosztani másokkal. Azonban ne gondolja, hogy mindenkire ugyanakkora hatást gyakorolhat. Ne sértődjön meg, ha valaki kevésbé mutatkozik lelkesnek. Attól még az ön öröme csorbítatlan és teljes maradhat. A jó kedélyállapota pedig abban is megsegítheti, hogy a mások baján segíteni tudjon. Ma ön lehet a boldogság forrása mások számára.

Szűz 08.24 - 09.22 Valaki megpróbálja ma felbosszantani. Márpedig igen könnyű önt kihozni a sodrából. Most mégis akkor járna jól, ha higgadt tudna maradni. Az illetőnek ugyanis épp az lehet a célja, hogy a stabilitásából kibillentve önt, sebezhetőbbé tegye. Az arroganciáját pedig rossz példaként mutogatná. Ma az igaz, amit a rendőrök szoktak mondogatni a filmekben: "Minden, amit mond, felhasználható ön ellen."

Mérleg 09.23 - 10.23 A jegyében járó Mars akaratossá teheti, ám a Neptunusz fényszöge miatt sikerül elrejtenie, kedvességbe csomagolnia. A Jupiter nagyon jó fényszögének köszönhetően, pedig a törvény erejét is maga mögött tudhatja. Minden, amit ma tesz, hasznosnak és építő jellegűnek bizonyulhat. A tetteivel a mai napon hosszú távra megalapozhatja a karrierjét, a jövőjét. A másik Mérlegek és a Nyilasok támogatására számíthat.

Skorpió 10.24 - 11.22 Jó napja lehet, a szerelemben érheti utol a siker és az örömteli pillanatok. A kedvesével való kapcsolata valamilyen fordulóponthoz érhetett. Ha eddig nem lettek volna házasok, most arra is sor kerülhet, hogy ezen változtassanak. Ha nem is éppen ma, de legalább kitűzhetik a nagy napot. Ha ezen már túl vannak, akkor másféle törvénnyel kapcsolatos teendői lehetnek. Ne aggódjon: a lehető legjobb értelemben és eredménnyel.

Nyilas 11.23 - 12.21 Meghozott egy döntést, és most már nincs módja visszatáncolni. De nem is kell! Ne vegye elő a szokásos bizonytalansága, ne kételkedjen tovább önmagában! Az, hogy mi a helyes, már eldöntötte, most már csak a megvalósításon van a hangsúly. Ön a tettek embere, lépjen hát annak a mezejére. Azzal sem szabad törődnie most, hogy a külvilág miként ítéli meg a tetteit. Ön nem Hamlet, ne habozzon hát!

Bak 12.22 - 01.20 Ha képes belátni a hibáit, akkor arra is képes lehet, hogy végre változtasson azokon. A mai napi csillagállás ugyanakkor kifejezetten szigorúvá teheti önt. Pedig lehet, hogy éppen az a baj, hogy túl szigorú volt önmagával és másokkal szemben is. Ha lazítani tud a kötöttségein, akkor sokkal kellemesebb személyiséggé válhat. A kötelességtudattól persze nem fog tudni megszabadulni. De a rigolyáktól igen.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Uralkodó bolygója továbbra is a korlátozó Szaturnusszal áll konstellációban: annál jobban járhat, minél inkább képes arra, hogy saját magának állítson fel korlátokat. Szigorú elvárásoknak kell megfelelnie, vagy szabályozásokat betartania, de mindez hozzájárul a fejlődéséhez. Valamilyen vizsgára, megmérettetésre is sor kerülhet a mai napon. Ne aggódjon: meg fog felelni. Este már elengedheti magát, ünnepelhet.

Halak 02.19 - 03.20 Jót tenne önnek ma egy kis környezetváltozás, az új helyen ugyanis könnyebben el tudná dönteni, hogy hogyan is legyen tovább. A napi rutinnál nem ismer most unalmasabban. Lelke változni, növekedni akar. Egy kedves ismeretlen felbukkanása is akkor eshet meg a mai napon, ha valahol máshol jár, mint ahol egyébként szokott. Ha elutazni nincs módja, legalább járjon néhány utcával arrébb, mint szokott.

Forrás: blikk.hu