2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Sport
Soós Kata | 2018-02-01 16:20:16

Melegük volt a didergőn a mindszentieknek

Január 28-án rendezték a Mindszenti Didergőt, mely idén második alkalommal került megrendezésre. A futóversenyt mondhatni már hagyományosan, január utolsó hetében szerveznek meg.

Melegük volt a didergőn a mindszentieknek

Egy öt kilométeres kör volt kijelölve a futás helyszínéül, és mindenki vállalásának megfelelően teljesített. Egy és tíz kör között lehetett bevállalni a köröket, tehát 5km-től egészen 50 km-ig voltak futók. - mondta Olasz Róbert, a Didergő szervezője.

Melegük volt a didergőn a mindszentieknek

Évente két alkalommal igyekeznek megszervezni ezt a programot, az egyiket a leghidegebb hónapban, a másikat pedig a legmelegebben, augusztusban. Most azonban kegyes volt az időjárás januárban is, így nemhogy fáztak, de melegük is volt az enyhe időben a didergőknek.

A mostani verseny a teljesítésről szólt, ugyanis télen a futók alapoznak, így van akinek „vérre” ment a dolog, van, aki pedig csak hobbiból futotta le a maga által választott távot. Összesen 104-én választották a futást január végi programnak, és kicsit sárosan, de jól eső érzéssel tudták lezárni a sportos hétvégét.

Melegük volt a didergőn a mindszentieknek

Mindszent város segítsége kellett ahhoz, hogy a Keller Lajos Kulturális központ legyen a versenyhelyszín, illetve a Hód-Mentor Egyesület szervezte a programot.

sk