2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-5°C
Felhős / -3°C
h / -5°C
k / -5°C
Regionális Hírek
Tudósító | 2017-09-28 14:47:36

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

Az ingatlan és az ügyféltér megújulásával kapcsolatban, csütörtökön, Dr. Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja tartott sajtótájékoztatót a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épületében.

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

Meg fog újulni az Ady Endre után található Járási Hivatal épülete. Az ingatlan kibővítik, és a szolgáltatások is át fognak alakulni, a tervek szerint. Dr. Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja elmondta: lesz egy teljesen elkülönült NAV-os ügyfélszolgálat 5 munkaállomással, valamint a meglévő kormányablakok száma is növekedni fog: 8 új munkaállomást fognak kialakítani, ahol a foglalkoztatási osztály tevékenysége fog újra megjelenni, de bővíteni szeretnék az egészségbiztosítási, nyugdíj igazgatási és család támogatási ügyfélszolgálat lehetőségeit is.

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

A kormánymegbízott elmondta: egy 800 négyzetméteres irodaház épül a Járási Hivatal mellé december végére. Az új funkciók, a 2018-as év elejétől lesznek elérhetőek.

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

"Ez az irodaház fogja az otthonát jelenteni a foglalkoztatási osztálynak, tehát itt fog helyt kapni január 1-től, az eddig Andrássy utca 28 szám alatt található szervezeti egységünk." - tette hozzá Dr. Juhász Tünde.

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

A kormánymegbízott arról tájékoztatott, hogy a kormányablak ügyfélterében, szeptember 29-től megkezdik a munkálatokat. Elmondta, hogy a Járási Hivatal működése zavartalanul folytatódik, az építkezés ellenére is. A beruházás a miniszterelnökség 320 millió forintos támogatásával valósul meg.

Megújul a Járási Hivatal az Ady-n

n.j.