2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
0°C
Felhős / 2°C
h / 0°C
k / -1°C
Gazdaság és Politika
Tudósító | 2018-01-08 13:11:37

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

Több száz aktivista fog aláírást gyűjteni, a FIDESZ és KDNP jelöltjének, Hegedűs Zoltánnak a támogatására - jelentette be Havasi Katalin, a FIDESZ helyi szervezetének elnöke hétfőn, Hódmezővásárhelyen, a két párt közösen tartott sajtótájékoztatóján, ahol Bálint Gabriella, a KDNP helyi szervezetének elnöke és Hegedűs Zoltán, polgármesteri jogkörrel megbízott alpolgármester, a FIDESZ-KDNP jelöltje is jelen volt.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

Rendkívüli polgármester választás lesz Hódmezővásárhelyen február 25-én, mivel a korábbi polgármester Almási István, életének 73. évében 2017. november 20.-án elhunyt. A feladatokat és a vele járó jogkört, Hegedűs Zoltán alpolgármester vette át, akit a FIDESZ-KDNP jelöltjeként indít az időközi választáson.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

A két párt hétfőn délelőtt tartott sajtótájékoztatót Hódmezővásárhelyen, ahol bejelentették: megkezdik a kampányt. Havasi Katalin, a FIDESZ helyi szervezetének elnöke elmondta: több száz aktivista fogja járni a várost és gyűjti a Hegedűs Zoltánt támogató aláírásokat a következő napokban.

"Vásárhely egy prosperáló, fejlődő, jókedvű város és mi azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Ezért egy olyan alkalmas jelöltet szeretnénk a vásárhelyiek figyelmébe ajánlani Hegedűs Zoltán személyében, aki erre garancia. Sajnálattal értesültünk arról, hogy az MSZP és a Jobbik nem tudtak önálló jelöltet indítani, ezért egy titkos paktummal egy közös jelöltet támogatnak. A FIDESZ-nek van egy alkalmas, Hódmezővásárhelyt jól ismerő jelöltje, így a jövőben is biztos, jó kezekben lesznek a város beruházásai." - mondta Havasi Katalin.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

Bálint Gabriella, a KDNP helyi szervezetének elnöke tájékoztatta a sajtó munkatársait, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt számára az a legfontosabb, hogy a várost ne a viták és a konfliktusok jellemezzék.

"Hódmezővásárhely az elmúlt évtizedek legjelentősebb városfejlesztési programjain dolgozik, ami az előttünk álló 1-2 évben ér a végéhez. A harc és a széthúzás ellehetetleníti és meggátolja városunk fejlődését. A fejlődésre Hegedűs Zoltán személye a garancia, aki munkájában mindig azt kereste, ami összeköt bennünket, és soha nem azt nézte mi az ami szétválaszt bennünket. Számomra nem számít vásárhelyinek az, aki elfogadja annak a Gyurcsány Ferencnek a támogatását, aki rátámadott városunkra. Emlékezzünk újra közösen vissza arra, ahogy 15-20 ezren védtük meg együtt a kórházunkat." - mondta Bálint Gabriella.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

Hegedűs Zoltán, polgármesteri jogkörrel megbízott alpolgármester, a FIDESZ-KDNP jelöltje megköszönte a támogatást és a jelölést a két pártnak, majd elmondta: az együttműködés és a nyugodt városépítés híve.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP

"Több mint 165 milliárd forintnyi beruházás van jelenleg Hódmezővásárhelyen és a rendszerváltás óta soha nem dolgoztak ilyen sokan a városban. Arra kérek mindenkit, hogy szavazzanak a folytonosságra, a fejlődésére. Ne engedjük, hogy a várost politikai viták bénítsák meg. - mondta Hegedűs Zoltán, a FIDESZ-KDNP jelöltje.

Megkezdi a kampányt a FIDESZ és a KDNP