2018. január 20. szombat, Sebestyén
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
1°C
Tiszta / 1°C
v / 1°C
h / 0°C
Közélet és Művelődés
Fazekas Gábor | 2017-10-10 15:10:55

Megérkezett a legutolsó Star Wars előzetes

Ezzel egyidőben elindult a jegyvásárlás Az utolsó Jedikre a ma naptól!

Lehet, hogy egy nagyon fontos fordulatot le is lőttek a decemberben érkező filmből?

Egy teaser és egy izgalmas kulisszák mögötti videó után végre megérkezett a Star Wars 8 teljes előzetese (egyelőre még csak angol nyelven), amelyet a várakozásoknak megfelelően Rey és Luke Skywalker találkozása, és utóbbi kiképzése ural, de ízelítőt kapunk abból is, mire készül Kylo Ren és Snoke fővezér a Sötét Oldalon, mint ahogy a legújabb cukiságnak szánt mellékszereplő, a Csubakka melletti porg sem maradhatott ki a videóból. De a hosszabb, legapróbb kockákat is szemügyre vevő elemzésekre sem kell már sokat várni a magyar idő szerint hajnali négykor debütáló előzetes után.

Azonban ahogy arra a filmet rendező Rian Johnson is felhívta a rajongók figyelmét Twitteren, a legelvakultabbnak nem ajánlott megnéznie a teljes moziélményért ezt az ízelítőt sem.

A Rian Johnson (Looper, Breaking Bad) által rendezett nyolcadik epizód történetében nagyobb hangsúlyt kap Luke Skywalker (Mark Hamill), kiképzést kap Rey (Daisy Ridley) és utolsó szerepében tűnik fel Carrie Fisher, mint Leia tábornok. Az összes főbb, életben maradt karakter visszatér Az ébredő Erőből, de Benicio del Toro és Laura Dern mellett az újonc Kelly Marie Tran is új szereplőket alakít.

Megérkezett a legutolsó Star Wars előzetes

Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: HVG