2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Felhős / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2018-02-11 18:45:30

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!

Hamarosan két éves születésnapját ünnepli az Ezt válaszd! Hódmezővásárhelyen. A szülinapi edzést már mindenki izgatottan várja, az izmokat pedig ezen a héten elkezdték melegíteni az ünneplésre.

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!

A karácsonyt az adventi várakozás, a húsvétot a nagyböjt előzi meg, az Ezt válaszd! ingyenes edzés születésnapjára pedig kőkemény edzéssel készültek vasárnap délután a Hódtói Sportcsarnokban. Az ingyenes crosstréning edzésekre a szokásos létszámmal érkeztek a sportolók, hogy formálják testüket.

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!

Még nincsenek két évesek a tréningezők, de már a szokásos kemény edzést nyomták vasárnap is. Bagi Mátyás edző gondoskodott arról, hogy mindenki kellőképpen elfáradjon, és egy enyhe izomlázzal ébredjen hétfő reggel.

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!Bagi Mátyás

Huszti Mihály és Gyovai Edina még csak a második edzésükön voltak, de már az első alkalom után elhatározták, hogy rendszeresen járni fognak. Ismerősöktől, barátoktól hallottak az tréningről, és nem is bánták meg, hogy lenéztek egy héttel ezelőtt. Nagyon tetszik nekik ez a mozgásforma, főleg a jó zenék és a remek hangulat miatt. Edina már régebb óta jár taekbo edzésekre és futni is szokott. Mihály még csak most csöppent bele a sport világába, de eltökélte, hogy egészségesebben fog élni. A pár elmondta, hogy a jövő heti két éves születésnapi edzésen is jelen lesznek.

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!Edina és Mihály

Egy hét múlva tehát ünnepel az Ezt válaszd! vásárhelyi csapata. Érdemes lesz Bagiékkal születésnapozni, hiszen rengeteg remek program és meglepetés várja az érdeklődőket jövő vasárnap.

Még nincsenek két évesek, de már ugrálnak!

 

Sz.Viktor