2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Reklám
Fazekas Gábor | 2017-03-30 16:39:08

Már 8,90% THM-re is kapunk személyi kölcsönt

A személyi kölcsön ma már új dimenziókat nyit meg mindenki előtt, hiszen akár 8,9 %-os THM-re is fel lehet venni. Azok, akik eddig sokallották a THM adatokat a különféle banki ajánlatok esetében, most végre fellélegezhetnek, hiszen az ő idejük is elérkezett.

A bankok ma már 8,9% THM-re is biztosítják a kölcsönfelvétel lehetőségét. Az álmok végre valóra válthatók, hiszen a futamidő végéig is fizethetjük teljesen változatlan havi törlesztővel a kölcsönt. Ezeket a kölcsönöket érdemes a lakásfelújításokra, a lakások vagy házak korszerűsítésére, az új autó megvásárlására fordítani.

Már 8,90% THM-re is kapunk személyi kölcsönt

A személyi kölcsönt gyorsan és egyszerűen meg lehet igényelni

A kölcsön felvétele most már semmilyen árfolyamkockázattal nem jár, hiszen forint alapon is elérhető. Nem kell azon aggódni, hogy elszáll velünk a ló, mint pár évvel korábban. Nem kell azon aggódni, hogy hitelcsapdába esünk, hiszen ez a jól átlátható kölcsönöknél nem fordulhat elő. A lehető legkényelmesebb megoldással, azaz akár telefonon vagy interneten is be lehet nyújtani az igénylést. Véget nem érő banki procedúrákkal már egyáltalán nem kell számolni.

Sok esetben még a nagyobb bevásárlóközpontokban is lehetőségünk nyílik a hiteligénylésre. A személyi kölcsön esetében ma már nem kell számolnunk rejtett költségekkel és díjakkal és nem szükséges a számlanyitás sem. Maradhatunk ugyanúgy, a jól bevált régi bankunknál és emellett akár más banknál is elindíthatjuk a kölcsönfelvételt. A személyi kölcsön biztonságos felvételét a fix törlesztőrészlet garantálja.

Még mi jellemezi a 8,9% THM-re felvehető kölcsönöket?

A teljesen személyre szabható ajánlat és a szabadon választható hitelösszeg is a hitelfelvétel mellett szól. A kölcsönöket 300 000 forinttól egészen 6 000 000 forintos összeghatárig vehetjük fel. A bankok a futamidőt is elég rugalmasan kezelik, hiszen 12 hónaptól egészen 84 hónapig vállalhatjuk be a hitel visszafizetését. Ma már nem szükséges ingatlanfedezet és még kezes sem, ha személyi kölcsönhöz szeretnénk jutni.

Érdemes a kölcsönök mellé minden esetben egy hitelfedezeti biztosítást is kötni, hogy a későbbiekben se legyen gondunk bármilyen váratlan dolog is történjen életünkben. A gyors hitelelbírálást ma már egyre több bank kínálja fel az ügyfeleknek, így nem kell azzal számolni, hogy 4 héten keresztül nem kapunk hírt arról, hogy vajon sikeres lett-e a hitelbírálat vagy sem.

A banki ügyintézőknek folyamatos szakképzést biztosítanak a bankok, így mindig naprakész információkkal látják el az érkező banki ügyfeleket. Érdemes azonban először a saját bankunknál érdeklődni, hogy az igen kedvezményes THM vajon náluk is elérhető-e. Ha igen akkor ott érdemes a továbbiak felől érdeklődni, ha viszont nem akkor gyorsan tovább kell lépni.

Egy-egy hitelajánlat között akár milliós eltérések is lehetnek, már ami a visszafizetendő pénzösszeget illeti. Érdemes mindig alaposan és megfontoltan dönteni, hiszen itt most a saját pénzünkről és a jövőnkről van szó. Az oney.hu oldalon találkozhatunk ilyen kedvező hitellehetőséggel is.