2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Sport
Soós Kata | 2018-02-07 11:37:09

Madeirán edzőtáborozik Ugrai Panna

Portugáliába utazott a hétvégén a Hód Úszó SE kiválósága Ugrai Panna és edzője Ádándi-Kiss Gyula. Az első edzésük hétfőn volt Madeirán, amelyen kellemesen elfáradtak mind a ketten. Panna remekül érzi magát, de most először van ilyen messze a családjától. A felkészülését azonban biztos, hogy remekül fogja szolgálni a Héraklész program edzőtábora.

Madeirán edzőtáborozik Ugrai Panna

Ádándi-Kiss Gyula és Ugrai Panna

„Hulla fáradtan,(1 óra alvással) indultunk az edzőtáborba. Liszabonban átszálltunk és a nemzeti légitársaság gépével bő másfél óra után érkeztünk meg. Madeirán izgalmas volt a leszállás az oldalszél miatt, de sikerült. 15 km buszozás után érkeztünk meg Funchalba a fővárosba a 4 csillagos Muthu Raga Madeira nevű hotelba. A 4 csillag már ígért valamit. Az uszodát másnap, vasárnap néztük meg, gyönyörű 10 pályás 50 m-es medencét műugró, 25 m-es bemelegítő medence egészíti ki. Az uszoda állítólag a sziget leghíresebb szülöttének Ronaldonak a házára néz. Egy másik domboldalon van egy jól felszerelt crossfit gym, ahol majd kondizni fogunk. „ – számolt be Ádándi-Kiss Gyula az eddigi élményekről.

Madeirán 6 mikroklíma övezetről beszélnek. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy kisebb magyar megyében van két egykori vulkán 1600, 1800 m magas hegyekkel.

Madeirán edzőtáborozik Ugrai Panna

„Négy azonos korú lány képezi a kis csapatot, melyet  Tejes Péter ifjú kollégámmal irányítunk. Napi két kemény úszóedzést még egy kondiedzés, jóga nyújtás egészíti ki, szóval nem unatkozunk. Remélem ugyanilyen lelkesedéssel fogok írni majd pár nap múlva, addig is üdvözöljük az otthoniakat.” – tette hozzá az edző.

Madeirán edzőtáborozik Ugrai Panna

Panna is üzent, elmondta, hogy imádja a tengert, voltak várost nézni, és már túl vannak az első edzéseken, amit nagyon élvez.

Soós Kata, Hód Úszó SE