2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Eső / 1°C
cs / 2°C
p / 0°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-09-08 10:22:20

Macho-s lesz a vasárnap Makón

Vasárnap az Ocho Macho lép fel a huszonhetedik Hagymafesztiválon. Az együttes a jól megszokott dallamok mellett most egy új dallal is megpróbálja majd meghódítani a makói közönséget. Az Ocho Macho zenekarból Gergővel beszélgettünk.

Macho-s lesz a vasárnap Makón

Promenád.hu: Mivel készültök Makóra?

Gergő: Ebben az évben elégé aktív és termékeny volt az együttes, így az Ocho Machotól ismert és szeretett dalokat szeretnénk a közönséggel közösen előadni. Az ősszel, azaz egy hónap múlva megjelenő nagylemezünkről is szeretnénk friss dalokat hozni a közönségnek. Pörgős és élvezetes másfél órára számíthatnak a koncertre látogatók.

Macho-s lesz a vasárnap Makón

Kirchknopf Gergő

Promenád.hu: Miről szól az új dal?

Gergő: Az új lemez felvételei Debrecenben történtek, ahol is először dolgoztunk együtt egy producerrel, akinek a javaslatára a Dönts című dalhoz, melyet vasárnap is játszani fogunk, készítettünk el egy videóklippet. Úgy éreztük mi is, hogy ez elég hangos ahhoz, hogy berúgja az ajtót, és felhívja a figyelmet az új Ocho Macho nagylemezre. E mellé tűzzük a makói koncerten a többi dalt is, mely reméljük, hogy jó hangulatot varázsol majd a színpadra.

Promenád.hu: Mi várható a közeljövőben az Ocho Macho háza táján?

Gergő: Természetesen a legfontosabb, amit mi is nagyon várunk, az az októberben megjelenő negyedik nagylemezünk, ezt követően pedig a fővárosban lesz egy lemezbemutató koncert. Ez azért lenne jó, ha minél hamarabb eljönne, mert akkor onnantól szabadon játszhatnánk a lemez anyagát.

sk