2017. november 21. kedd, Olivér
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
8°C
Eső / 3°C
sze / 8°C
cs / 8°C
Gazdaság és Politika
Soós Kata | 2017-10-27 06:07:53

Lázár ragaszkodik a hódmezővásárhelyi élethez

Én azért ragaszkodom ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen maradhassak, és ott éljem az életemet, mert a hétköznapi valóság minden egyes pillanatban, amikor az ember kilép a kapun, szembe jön vele – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 102. Kormányinfót az RTL Klub kérdésére válaszolva. A téma a kéményseprés volt.

Lázár ragaszkodik a hódmezővásárhelyi élethez

A kormány második emberének számító miniszter kijelentése azért is érdekes, mert jól illeszkedik azon nyilatkozatai közé, amelyekkel azt igyekszik megindokolni, hogy 2018-tól miért nem szeretne kormánytag lenni.

Röviden összefoglalva: azért akar "terepen" dolgozni, hogy továbbképezhesse magát a nagypolitikában. Hogy milyen megfontolások állhatnak Lázár témával kapcsolatos megszólalásai mögött, azt ebben a cikkünkben fejtettük ki.

Túl sok neki állítólag a sorosozás, többet foglalkozna a valós problémákkal. Nem készül Orbán utáni időkre, de egyszer még lehet miniszterelnök. Így látják a Fideszben Lázár János jövőjét.

Lázár mostani kijelentésében a hódmezővásárhelyi élethez való "ragaszkodás" könnyen fordítható le úgy, hogy négy év miniszterség után szeretne kiszállni, de valaki azt forszírozza, hogy ne tegye. Hogy kinek szólhattak a miniszter szavai, az nem derült ki a mai Kormányinfón. De annyi igen, hogy Lázár ragaszkodik ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen maradhasson.

Forrás: index.hu