2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Felhős / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Rádió 7 hírei
Herczegh Sándor | 2018-02-09 16:01:26

Lázár János feleségének tetszett a szakáll...

Nyáron meg is fogjuk újra csinálni - mondta erre reagálva a fodrász, aki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter frizuráját készíti Hódmezővásárhelyen. Többek között erről a kulisszatitokról is lehull a lepel a nemrégiben indult lazarjanos.hu internetes oldalon ma közzétett videóban. De nem csak erről.

Lázár János feleségének tetszett a szakáll...

Egyszer sikerült a szakállt meghagyni, s a fodrász szerint akkor mindenki arról beszélt, a mondanivaló pedig háttérbe szorult - talán ezért is alakult így, tette hozzá Lázár, aki a kopaszra nyírás következményeiről is beszélt:

Azt mondta anyukám, ha kopasz leszek és szakállas, akkor nem ad ebédet.

Nem lett tar, az édesanyai intelemnek még egy miniszter is helyt ad. Mint ahogyan annak is, hogy gyorsan legyen kész és ne legyen rendezetlen. S még mindig csak 7 óra van, pénteken reggel, így jöhet az aznapi program, amely sokkal nehezebb és zsúfoltabb, mint azt hinnénk. Hódmezővásárhely, Budapest, Makó - minimum. Persze az iskolába még elviszi a gyerekeket, akik megnézték a legutóbbi Kormányinfót.

Ezen még Lázár János is meglepődött, hiszen bizonyára véletlen volt. De a fater jól szerepelt szerintük. Ahogy szokott - teszi hozzá rögtön egyikük... :-)

Mi derül még ki?

Többek között az, mit írnak felül a kutyák, volt-e már olyan, hogy a gyerekek hamarabb keltek fel, mint az édesapjuk? Netán az: milyen dolgozatot írtak legutóbb? Sőt, mindezek mellett sok más témára is kapunk választ. Helyi és országos ügyekben is.

Hogy hol?

Itt: https://lazarjanos.hu/hu Videóriport "fül"- Péntek - a méltányosságra szükség van...!

Ja, igen, a helyi sajtó nagyon fontos - ezt is Lázár János mondja a videóban. Egyetértünk.

Herczeg Sándor

(forrás: lazarjanos.hu)