2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Tiszta / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Reklám
Herczegh Sándor | 2017-10-30 14:36:47

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

Halloween napján a sápadt bőr már nem divat - ennek jegyében vérfagyasztó, különleges és rendkívül akciódús október 31-i napot szervez a BE-RI Szépség és Egészség Stúdió. Belépbe az üzletbe, ezt rögtön láttuk is, sőt egészen beleborzongtunk. A további részletekbe Nacsa-Hentz Beáta marketing munkatárs avatott be bennünket.

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

A stúdió közel fél éve nyitotta meg kapuit, azóta rengeteg visszajelzés érkezett a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Mindegyik pozitív, hiszen olyan lehetőségek, olyan gépek és szolgáltatások várják a szépülni vágyókat, ami egyedülálló Hódmezővásárhelyen.

Ennyit ízelítőül, s most térjünk a lényegre!

Október 31-én, kedden meghosszabbítják a nyitva tartást, azaz délelőtt 10 órától este 10-ig várnak mindenkit. Akik eljönnek, azokat csoki, cukor, jókedv, érdekességek, különlegességek "köszöntik". Mindemellett, akik magukra öltenek valamilyen jelmezt is, 10% kedvezményben részesülnek az alkalmi és bérletvásárlások árából. Nacsa-Hentz Beáta elmondta: ezen kívül is lesznek meglepetések, hiszen az üzletet - ahogyan az fotóinkon is látszik - már feldíszítették, igazi Halloween-hangulatot varázsolva Hódmezővásárhelyre, a Kistópart utca 1. szám alá.

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

A BE-RI Szépség és Egészség Stúdió legnépszerűbb szolgáltatása az Infrashape Horizontal, amely egy innovatív technológiát magában hordozó fekvőkerékpár. A legújabb generációs alakformáló eszköz egyesíti magában a vákuum karcsúsító és az infrafény méregtelenítő hatását, így rendkívül intenzív zsírégetést tesz lehetővé. A fekvő kerékpár tehermentesíti a gerincet, az ízületeket, így akár nagyobb súllyal, kevésbé edzetten is érdemes kipróbálni. Mindenki a saját erőnlétének megfelelően választhatja meg az erősségi fokozatot. Maga a szerkezet egy kapszulába zárt bicikli, amelyben az ember mellkastól lefelé helyezkedik el, így a karcsúsító hatás a kritikus részeken intenzívebben jelentkezik. Ráadásul olyan élményfunkciókkal is kiegészül, mint például a facebook használat, a zenehallgatás vagy filmnézés élménye, sőt, tekerhetünk akár Costa Rica, Los Angeles, San Francisco utcáin. De a monitoron nyomon követhetjük a felhasznált kalóriát, a megtett távolságot és a sebességet is. Kollagén lámpák is be vannak építve a szerkezetbe, amelyek megszépítik a bőrt, illetve aroma- és fényterápiás kiegészítők is kapcsolódnak hozzá, amik tovább fokozzák az élményt. Ha szeretnék kipróbálni az Infrashape Horizontal-t, csupán egy sportmelltartóra vagy fürdőruha felsőre, illetve egy rövidnadrágra vagy fürdőruha alsóra és esetleg egy sportcipőre van szükség, de van, aki jobban szeret zokniban tekerni, ennek sincs akadálya. Utána pedig természetesen van tusolási lehetőség, úgyhogy jól jön egy törölköző is.

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

A másik szerkezet, aminek nagy sikere van a vendégek körében, az a kétszemélyes infrakabin. Az infraszauna és a hagyományos finn szauna között igen lényeges a különbség. Az infraszaunában a sugarak mélyebben hatolnak be a bőr alá, a test szöveteibe így mélyebben méregtelenít, és belülről kifelé hat. Az izzadás mennyisége a hagyományos szaunához képest akár háromszor annyi is lehet. Az infrakabinban alacsonyabb a hőmérséklet és a páratartalom is, ezért komfortosabb.

A BE-RI Szépség és Egészség Stúdióban téle is napbarnított lehet a bőrünk, hiszen akár álló, akár fekvő szolárium gépekben is barnulhatunk. Ráadásul nem zsetonos rendszerben működnek, hanem percalapú a gépek működése, ami nagyobb szabadságot ad. A Sexy Cacao és Caffee Love szoláriumcsövek, amelyek a gépekben vannak, teljesen biztonságosak, megfelelnek az előírásoknak, de a fokozatosság elvét mindenképpen figyelembe kell venni.

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

Sokan szenvednek gerincfájdalmaktól, köszönhetően az ülő-, mozgásszegény életmódnak. Nekik nagy segítség a gerincnyújtó pad, amely szintén megtalálható a szalonban. Akár a napi rutinba is érdemes lenne beépíteni ennek használatát, hogy megelőzzük a komolyabb gerincbántalmakat. A KiroMED Prof gerincnyújtó pad egy orvosi segédeszköz, amely hasonlít a denevérpadra, de annál többet tud: elektronikusan irányítható, a kezelés fekvő helyzetből indul, a vendég maga szabályozhatja a dőlés szöget. A függeszkedés térdben hajlított testhelyzetben történik, ez kíméli a bokaízületeket, így sokkal komfortosabb a használata és nagyobb az ember biztonságérzete.

Aki pedig extra kényeztetésre, lazításra vágyik, annak a 3D élményt nyújtó masszázsfotelt érdemes kipróbálnia. A masszázsfotel görgői öt fokozatban masszírozzák végig a gerinc melletti izmokat – már a kettes fokozat is igen erős. Ráadásul több program közül is választhatunk, többek között kényelmi-, energetizáló masszázs, hőterápia, légpárnás és vibrációs masszázs. A gyógyászati programokat tapasztalt masszőrök állították össze. A masszázsfotelhez is csatlakoztathatjuk az okos telefonunkat, és hallgathatunk akár zenét is kezelés közben.

Különleges Halloween a BE-RI Stúdióban!

A szépülni, karcsúsodni, barnulni, lazítani vágyók keressék a BE-RI Szépség és Egészség Stúdiót Hódmezővásárhelyen, a Kistópart utca 1. szám alatt – a parkolás ingyenes. Az üzlet hétköznapokon reggel 8 és este 8 óra között tart nyitva, szombaton 9-16, vasárnap pedig 9-15 óráig várják a vendégeket - de ne feledjék, október 31-én, kedden 10-22 óráig!!! Az infrashape illetve az infrakabin használatához érdemes előzetesen bejelentkezni. Ez akár személyesen, akár a facebookon - ahol külön akció is van - keresztül is megtörténhet, de telefonon is kérhetünk időpontot a 30/757-4264-es telefonszámon. Ha valaki szeretné meglepni családtagjait, barátait egy kis kényeztetéssel, ajándékutalványt is vásárolhatunk az üzletben, bármilyen szolgáltatásra.

(X)