2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-2°C
-5°C
Felhős / -2°C
v / -5°C
h / -5°C
Közlekedési és Kék hírek
Czabarka János | 2017-11-11 08:24:12

Közlekedési balesetek Szarvason

Egy nap alatt négy baleset történt a városban, a sérültek közül egy férfit életveszélyes állapotban vittek kórházba a mentők.

 Közlekedési balesetek Szarvason

 

Békés megyében 2017. november 10-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, mind a négy baleset Szarvason történt. A város külterületén, 9 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi letért az útról és nekiütközött egy tolózáraknának, majd felborult. A jármű vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

A város belterületén, a Kossuth Lajos utca és a Hunyadi János utca kereszteződésében, 10 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpárost súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. A Szabadság úton, 19 óra körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló gyalogost. A nő és a kerékpár gyermekülésében ülő kislány könnyű sérülést szenvedett. Egy órával később a Benka Gyula utcában egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki az úttesten állt, majd összeütközött a neki szemből érkező személyautóval. A gyalogost, aki a gyanú szerint ittas volt, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Valamennyi baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

forrás:police.hu