2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2018-02-12 07:22:16

Kos: ne foglalkozzon a pénzügyekkel!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Kos: ne foglalkozzon a pénzügyekkel!

Kos 03.21 - 04.20 Ma inkább ne foglalkozzon pénzügyi kérdésekkel. Leginkább a közös pénzek, vagy a más tulajdonát képező anyagi javak képezhetik vita tárgyát, de a mai napon képtelenség megegyezésre jutni ezekkel kapcsolatban. A vitás ügyek megtárgyalását inkább halassza holnapra! Ha ma engedékenynek mutatkozik, akkor azzal jó pontot szerezhet másoknál. Ne veszekedjen a feljebbvalóival!

Bika 04.21 - 05.20 A kiélezett helyzetek kezelése az ön specialitása. Ma is csak az ön türelmén és diplomáciai érzékén múlik, hogy nem robban ki a háborúság a munkahelyén, és teljesíteni tudják, amit elvállaltak. Az emberi konfliktusok kezelésére egy tanfolyamot is elvégezhetne, mert ez akár a szakmája is lehetne. Az uralkodó bolygójával nehéz fényszögben álló szerencsebolygó ma ki akar csikarni önből egy elhatározást.

Ikrek 05.21 - 06.21 A mai napját sem a lustálkodásnak szánja, sőt, még önmagán is túltesz a szorgalmasságokban. A munkatársai és a főnökei is észreveszik ezt, és megbecsülik érte. Hamarosan valamilyen kitüntetésre, avagy jutalomra is számíthat. A pénzügyek terén javulnak a kilátásai. De az egészségével többet kellene törődnie! Önnek mindig is a tüdeje volt a gyengéje. Vigyázzon rá, ne beszéljen sokat a hidegben!

Rák 06.22 - 07.22 A Mars a Merkúrral alkot kedvező, találékonyságot adó fényszöget, mely az ön esetében éppen a munkájában segítheti. A munkahelyén remekelhet ma, és végre értékelni is tudják a zseniális és rendhagyó ötleteit. Ön is és a főnökei is ráébrednek, hogy az új projektek kidolgozása az ön igazi erőssége. A rutint nem bírja, ha valamivel kész van, már működik, ön szívesen kezd valami másba.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ön kivételesen megbízható munkaerő, most mégis valami hibán kaphatják. Ne keseredjen el, ez már csak így van: csak aki nem dolgozik, nem hibázhat néha. Az első meghökkenés után már önnek sem fogják többé felróni ezt a vétséget. Ellenben az Oroszlánok mindenből tanulnak. A kudarcokból éppen úgy, mint a sikerekből. Mert az is kijut önnek hamarosan.

Szűz 08.24 - 09.22 Ne törődjön ma semmivel: se a kollégái áskálódásával, sem pedig a pénzügyekkel. Csakis a saját karrierjével, a céljaival, mindazzal, amit igazán a hivatásának érez. Ha nem lát továbblépési lehetőséget a jelenlegi munkahelyén, akkor ne halogassa tovább a keresgélést! Ma rálelhet álmai munkájára egy hirdetésben. A mai nap kedvez a szerelemnek és a nagy álmoknak.

Mérleg 09.23 - 10.23 Utazásra, kikapcsolódásra hívják a csillagok. Itt az ideje, hogy kicsit elfeledkezzen a mindennapokról, és a gondok helyett az örömöket keresse az életében. Mert sok múlik azon is, hogy mire fókuszál. Szervezzen egy téli nyaralást, sítúrát, vagy wellness hétvégét. Járjon a maga és a családja kedvében! Ha most mindennek utánanéz, a hétvégét, vagy a következő hetet már máshol töltheti.

Skorpió 10.24 - 11.22 A jegyében járó szerencsebolygónak köszönhetően ön igen határozott, nagyon is tudja, hogy mit akar, és ezt ki is mutatja. Vannak azonban a környezetében olyanok, akiket ez irritál, akik esetleg nem nézik jó szemmel, hogy úgymond, ön mindenbe beleüti az orrát. Meg kellene látnia a különbséget a saját céljai, és mások érdekei között. Van, amibe beleszólhat, és van, amibe nem.

Nyilas 11.23 - 12.21 A jegyében járó Marsnak köszönhetően ön kifejezetten keresi és szereti most a harcokat és egyéb kihívásokat, de azt is be kell látnia, ha valamiben vesztésre áll. Mivel ön alapvetően barátkozó típus, talán nem is esik nehezére, ha inkább a kibékülést választja, és az ellenségét a szövetségesévé teszi inkább. A lehetőségei ezzel nem szűkülnek, hanem tágulnak inkább. Legyen diplomatikusabb!

Bak 12.22 - 01.20 Ön a kihívásokat keresi, ma sem éri be kevéssel. Nem lehet azt mondani, hogy olyan szimpla, egyszerű álmai volnának. De nem is kell, hogy szerény legyen: álmodjon nagyot és merészet, dolgozza ki a terveit, és vágjon bele a kivitelezésükbe! Még ma! Nincs idő a halogatásra! Hamarosan a sors is a kezére játszik. Végre a helyére kerülhet, de ehhez most összeszorított foggal kell küzdenie.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Úgy érzi, hogy valaki nem teljesen tisztességesen bánik önnel, valamit eltitkol, vagy túlságosan ködösít, halogatja a megoldásokat. Ahelyett, hogy az ellenségének tekintené őt, inkább próbálja megérteni az indokait. Talán ön volt túl erőszakos vele a múltban, ami miatt kénytelen így védekezni. Pedig az illető jóindulatú, főként, ha ráadásul még a társa is. Nem szabad féltékenykednie!

Halak 02.19 - 03.20 Felül kellene vizsgálnia a baráti kapcsolatait. Azokkal a barátaival jön ki inkább, akik messze élnek, vagy távolról származnak, vagy nagyon zárkózott típusok. Bennük inkább megbízhat, mint azokkal, akik mindennapos közvetlen kapcsolatban vannak önnel. A titkait semmiképpen ne bízza rájuk! Ha valakitől el kell most szakadnia, tegye könnyű szívvel: ennek így kellett történnie.

Forrás: blikk.hu