2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
0°C
Felhős / 2°C
h / 0°C
k / -1°C
Rádió 7 hírei
Szeri Csaba | 2018-01-05 18:40:18

Kori fel és kezdődhet a nap!

Jól kezdődött a hét utolsó tanítási napja a Varga Tamás Általános Iskola tanulóinak. A fiatalok nem röpdolgozattal és szóbeli feleletekkel indították a napot, hanem egy élménygazdag csúszkálással a vásárhelyi jégpályán.

Kori fel és kezdődhet a nap!

A diákévek alatt talán nincs is annál jobb, mint amikor jön a jó hír, hogy az első tanítási óra elmarad. Ennél talán csak a nyári szünet és a tanítás nélküli napok tudnak szívderítőbbek lenni. Viszont az sem kutya, ha a tanítási nap egy könnyed csúszkálással startol a jégpályán.

A Vargások a hét utolsó tanítási napján ezt kipipálhatták, korival a lábukon melegíthettek be a tanórákra és ezzel együtt talán a hétvégére is.

Kori fel és kezdődhet a nap!

Az osztály tagjai többnyire magabiztosan közlekedtek a jégen, tény, hogy a pálya széléről senki nem láthatott sem Salchow sem pedig Lutz ugrást, de azt is gyorsan el lehetett könyvelni, hogy sosem lehet tudni, kiből lesz a cserebogár vagy a következő Tóth Ivett.

Kori fel és kezdődhet a nap!

A jégen csúszkálva persze a kötelező fotók is elkészültek, ezen a téren talán a lányok voltak azok, akik igazán aktivizálták magukat. A páros fotók és a csoportos képek elkészülte után pedig folytatódhatott a körözés, hogy aztán kellő lelki nyugalommal és kiszellőztetett fejjel kezdődhessen a tanítás. Valljuk be, így azért mindent el lehet viselni.

Kori fel és kezdődhet a nap!

A jó hír az, hogy a jégpályát továbbra is reggel 8 és este 8 óra között lehet igénybe venni, ráadásul a vásárhelyi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen. Igaz a szeszélyes időjárást és az esetleges enyhülést érdemes tényezőként kezelni, arról hogy éppen üzemel-e a jégpálya az élő videóban is villámgyorsan ellenőrizheti.

szcs