2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Eső / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-06-18 11:25:13

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

- Kiváló tanulóktól vettünk búcsút, beérett az a hosszú munka, amit évekkel ezelőtt elkezdtünk velünk - mondta vasárnap Szűcs Péter igazgató a Szignum ballagásán. A 31 nyolcadikos nagy többsége úgy hagyta el az általános iskolát, hogy már megszerezte angolból a középfokú állami nyelvvizsgát.

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

Két osztályból összesen 31 nyolcadikos ballagott el vasárnap a makó Szent István Egyházi Általános Iskolából. - Már második alkalommal vesznek búcsút angol tagozatosaink, s el kell mondanom, mostanra beérett az a munka, melyet korábban elkezdtünk, hiszen igen kiváló eredményeket értek el a tanulóink - fejtette ki Szűcs Péter igazgató. A diákok nagy többsége úgy mehet szeptembertől a középiskolákba, hogy már megszerezték az angol középfokú állami nyelvvizsgát.

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

Miután a diákok körbejárták egykori iskolájukat, közösen átmentek a Szent István király római katolikus templomba, ahol megtartották az ünnepséget. Pálfai Zoltán plébános celebrálta a szentmisét. Az eseményen az önkormányzat nevében Farkas Éva Erzsébet polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester vett részt.

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

A Szignumban természetesen nagy hangsúlyt fektetnek az hitéleti nevelésre is. - Ez azt a pluszt is jelenti, mellyel a tőlünk elbúcsúzó tanulóink könnyebben megállják a helyüket, le tudják küzdeni az esetleges akadályokat - vélekedett az igazgató. Szűcs Péter ezzel kapcsolatos gondolatait itt hallja:

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

A ballagók névsora, 8.a osztály: Balogi Panna, Baranyi Rómeó, Czirják Gréta, Kovács Boglárka, Kőrösi Dóra, Mityók Flóra, Pap Erős, Pici Hunor, Pipicz Gábor, Rácz Róbert, Szekeres Hunor, Szénási Viktor, Vajda Vendel, Varró Patrik György és Vörös Klaudia. Osztályfőnök: Szűcsné T. Kis Gabriella. 8.b osztály: Ádók Eliza Erika, Ádók Robin, Czervenkó Ákos, Csizmazia Csenge, Gyüre Dorina Felícia, Hudák Anna, Kordás Patrícia, Kurusa Diána, Magyar Gábor Richárd, Matajsz Patrik, Reisz Gábor Miklós, Szabó Dániel Richárd, Szabó Martin, Széll Zalán, Vajka Máté és Varga Réka Szandra. Osztályfőnök: Nándori Gáborné.

Kiváló diákok köszöntek el - Galéria!

Munkatársunktól. K.