2018. február 17. szombat, Donát
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
2°C
Tiszta / 3°C
v / 2°C
h / -0°C
Külföldi Hírek
Soós Kata | 2017-07-17 12:21:44

Kiütötték egymást a Dirty Dancing jelenettel

Egy pár Dirty Dancing-jelenettel készült az esküvőjükre, de mindketten kórházba kerültek. Sikerült olyan szerencsétlenül végrehajtani az emelést, hogy mindketten elvesztették az eszméletüket.

Kiütötték egymást a Dirty Dancing jelenettel

A Dirty Dancingből ismert figura mára már igazi klasszikussá vált, de ettől még nem biztos, hogy mindenkinek ki kell próbálnia. Egy esküvői táncára készülő pár azonban ezt figyelmen kívül hagyta: Sharon és Andy Price nagy rajongói a filmnek, ezért úgy döntöttek, hogy felelevenítik kedvenc jelenetüket. Épp egy családi összejövetelen voltak, amikor arra gondoltak, bemutatják a gyakorlatot a rokonoknak, de sikerült olyan szerencsétlenül összeütközniük, hogy mindketten elájultak.

Kiütötték egymást a Dirty Dancing jelenettel

Az 51 éves Andy agyrázkódást szenvedett, a kórházban nyakmerevítőt kapott. A BBC News-nak azt nyilatkozta, hogy az utolsó emléke a balesetről, hogy Sharon felé rohan és megfogja a csípőjét. Leendő felesége nem a végtagjaira esett, viszont nem tudott levegőt venni a baleset után.

A pár családja először csak nevetett az esésen, később azonban észlelték, hogy nagy a baj, és mentőt hívtak. Sharon elmondta, az orvosok mosolyogtak, amikor elmondták nekik, miért kerültek kórházba. A figura ötletét végül elvetették, mindenképpen könnyebb táncot fognak megtanulni az esküvőjükre.

Forrás: hvg.hu