2017. december 15. péntek, Valér
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
4°C
Eső / 6°C
szo / 4°C
v / 0°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-08-05 17:20:14

Kiütésessel zárta a felkészülést a HFC

Igazi önbizalom növelő mérkőzést játszott szombaton az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC. Major László tanítványai a megyei élvonalban szereplő Kiskundorozsmát verték 11-0-ra.

Kiütésessel zárta a felkészülést a HFC

Szombaton zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a HFC. A csapat a Kiskundorozsma ellen hangolt a jövő hétvégi bajnoki rajtra. A vásárhelyiek fölényes győzelmet arattak, tizenegy alkalommal rezgették meg az ellenfél hálóját.

Faggyas Milán három góllal vette ki a részét a sikerből, de Ablonczy Gerjén és Kormányos Kolos duplázni tudtak. Laczkó Dávid, Végh Ariel, Prasler Thomas és Szabó Dávid pedig egy-egy alkalommal köszöntek be.

A nagy hőségben lejátszott meccs a játékosok szervezetében sem múlt el nyomtalanul. Faggyas és Ablonczy is idő előtt kértek cserét, a meleg kifejezetten megviselte őket. A győzelem azonban jótékony hatással bírhatott.

A kék-sárgákra ennek ellenére nem vár könnyű mérkőzés az NB III-as nyitányon. A Dunaújváros ellen, idegenben kezd a csapat augusztus 12-én.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Kiskundorozsma 11-0

HFC: Bordás – Prasler, Huszár, Pataki, Mezei, Szilágyi, Kormányos, Bartyik N., Ablonczy, Laczkó, Faggyas. Játszott még: Szatmári (kapus), Tóth J., Kökény, Marton, Végh, Szabó D., Szabó M., Darida. Vezetőedző: Major László.
Gólszerzők: Faggyas (3), Kormányos (2), Ablonczy (2), Laczkó, Végh, Proszler, Szabó D.

Major László: „Pár hiányzónk akadt a mai napon, így még nem tudom, hogy miként alakul a Dunaújváros elleni kezdőcsapat. A mai mérkőzésen viszont az irgalmatlan meleg ellenére is kreatívan és jól játszottunk.”

szcs
Fotó: promenad.hu archív