2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
-0°C
Tiszta / 2°C
v / -0°C
h / -0°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2017-03-14 10:26:21

Kitüntetést kapott a makói Tóth István

Hétfőn Budapesten Varga Mihály gazdasági miniszter adta át az egyik legmagasabb állami kitüntetést a Magyar Érdemrend Tisztikeresztet Tóth Istvánnak, Makó Város gazdasági és vállalkozási életében végzett munkája elismeréseként.

Kitüntetést kapott a makói Tóth István

„Óriási elismerés ez, nemcsak nekem, hanem az egész kollektívának. A kollegáimat ugyanúgy illeti a dicséret, ugyanis felismerték azt, hogy jót akarok az ötleteimmel, és mellém álltak.” – nyilatkozott a kitüntetéséről Tóth István, a makói Váll-Ker Kft Ügyvezető Igazgatója.

Most 25 éves a Váll-Ker Kft, anno a nulláról kezdték. Azóta Makó, és a környék meghatározó cégévé vált. A kandallógyártásban európai hírűek, ugyanis már 500.000 lakásban melegszenek a cég termékeivel. Egy olyan közösséget alakítottak ki, amelyben folyamatos fejlődésre törekednek. A cég sorozatosan beruházásokat valósít meg, jelenleg egy közel egymilliárd forint összegű pályázatot adnak be, sikeresség esetén korszerű gépeket szereznek be.

Kitüntetést kapott a makói Tóth István

Tóth István aktív szerepet vállal Makó város közéletében is, a képviselő testület mellett működő bizottság külső tagja, a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének vezetője, illetve a város sportéletében a kézilabda klub elnöki tisztjét is ő tölti be.

sk