2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C
Regionális Hírek
Szeri Csaba | 2017-03-15 13:21:17

Kitüntetéseket osztottak Mindszenten

A hagyományokhoz híven idén is kiosztották Mindszenten a város Közéletéért Emlékérmet és az Ifjúsági Díjat. A kitüntetéseket Zsótér Károly polgármester adta át.

Kitüntetéseket osztottak Mindszenten

A 2017-es évben a Mindszent Közéletéért Emlékérmet Bereczki Lajos kapta, akivel kapcsolatban a polgármester úgy fogalmazott, hogy nem csak három gyermeket és három unokát tart össze és terelgeti őket, hanem a település minden jó szándékú emberét is. Nagy szívének köszönhetően pedig mindent megtesz és mindig segít.

Kitüntetéseket osztottak Mindszenten

„Meglepő élmény volt ez számomra. Úgy érzem, hogy valóban tettem annyit a város érdekében, hogy megérdemlem a címet. Nagyon hálás vagyok érte. Igyekszem nagyon sokat segíteni akár a főzésekben is. Nem az a típusú ember vagyok, aki ellene fordul másoknak, hanem szeretek segíteni.” – fogalmazott a díjazott.

Kitüntetéseket osztottak Mindszenten

A délelőtt folyamán a Mindszent Város Ifjúsági Díjat is átadták, amelyet idén Tóth Laura kapott. A fiatal lány pszichológiát hallgat a Szegedi Tudományegyetemen, most harmadéves. Tudományos munkájáért, közéleti tevékenységéért és kiváló tanulmányi eredményéért kapta a díjat.

Kitüntetéseket osztottak Mindszenten

„Segédkeztem kutatásokban, a délutáni alvás hatását vizsgáltuk az emlékezetre és jelenleg a szavak feldolgozását vizsgáltam általános iskolásokon. Most diplomázok, de szeretnék maradni Szegeden mesterképzésen. Később pedig kutatói pályára mennék vagy tanácsadással foglalkoznék.” – árulta el Laura, aki köszönőbeszédében szülei és családja iránti háláját is kifejezte.

szcs