2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-10-31 07:16:13

Kitartó lesz ma a Mérleg

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Kitartó lesz ma a Mérleg

Kos 03.21 - 04.20 Mostanában erősen érezheti a munka házában járó uralkodó bolygója kutatásra, új utak keresésére, a javításra, változtatásra, búvárkodásra hajtó erejét. Az önmagával való szembenézés néha bizony fájdalmas, de csak így léphet a fejlődés útjára. Értheti ezt a munkamódszerére csakúgy, mint a kollégákkal való kapcsolatára. Ha folyton összetűzésekre kerül sor önök között, akkor el kell gondolkoznia a miérteken is.

Bika 04.21 - 05.20 Az Uránusz a hivatását illetően, a Plútó viszont a szellemisége, a világnézete terén most a változást írja elő önnek az életében. Ehhez járuló nagyon pozitív fényszög, a Jupiter tranzitja a kapcsolatok házában széles jókedvvel áldja meg a mai napon. Nem ismer lehetetlent, hatalmas terveket kovácsol, álmokat kerget, és sokakat fellelkesít. A társulásoknak nagyon kedvez ez az időszak, keresse a szövetségeseket!

Ikrek 05.21 - 06.21 A Mars és a Vénusz is a gyermekeket és szerelmeket jelző házban jár, és ez a kétféle bolygó egyszerre érezteti a megváltoztató hatását. Sokat javíthat most a gyermekeivel való kapcsolatán, de ha ehhez nagyon tudatosan kell viszonyulnia a felmerülő problémákhoz. Sokszor zsigerből reagál, és ez okozhat nyomdafestéket nem tűrő jeleneteket önök között. Ha nem hallja meg az új idők szelét, akkor a múlt sodra elragadhatja.

Rák 06.22 - 07.22 A társasági életben való részvétel most inkább kellemetlen, mintsem kellemes élményekkel járhat. Igaz, hogy lehet, hogy csak azért, mert fáradt, vagy, mert mostanában az otthonát sokkal érdekesebbnek és vonzóbbnak tartja, mint a nagyvilági életet. Ha itt nem is, de a pénzügyekben annál szerencsésebb lehet, és az üzleti életben végzett tevékenységének sikerét hamarosan egzisztenciális helyzetén is lemérheti.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Az Uránusz fényszöge ma hirtelen fordulatokat hozhat nemcsak párkapcsolatában, hanem általában az emberi kapcsolataiban. A Nap és a Jupiter együttállása mindenképp pozitív változást jelez, de az újdonságot most inkább a régi helyeken, vagy egyenesen a régi kapcsolatában keresse! Nagyon sokat remélhet és kaphat is attól a személytől, akit a társának ismer. Ha még magányos, akkor ma rálelhet egy nagyszerű emberre.

Szűz 08.24 - 09.22 Ma nagyon jó eséllyel munkálkodhat egy ideális otthon megteremtésén, a Szaturnusz és az Uránusz együttesen támogatják ebben. Ma mindent átalakíthat az életében, s ennek, hogy úgy mondjam a lakása, a háza csupán a tükre lehet! A megújulás a romboláson át vezet, de ezzel együtt egészségesebbé, fényesebbé és melegebbé teheti az otthonát. Szerelmi téren heves szócsatákra és forró éjszakákra egyaránt számíthat.

Mérleg 09.23 - 10.23 Az otthon házában járó Plútó keménnyé, és kitartóvá teszi: végre rájött, hogy akkor érhet el valamit a személyes életében, ha az otthonában végre a sarkára áll. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszekednie kellene. Az erőit másként is csatarendbe állíthatja. Alkalmas ez a hét valamilyen nagy átalakításra, vagy fontos javításra is. Ez persze eleinte óriási felfordulással járhat. Rombolja le, ami rossz!

Skorpió 10.24 - 11.22 A hóna alá nyúlnak csillagai: az emelkedést a nagy szerencsecsillag hozza el, ami azt jelenti, hogy a sült galamb a szájába repül. Vagy legalábbis majdnem. Azért nyilvánvalóan el kell vetnie a jövő magját, ám, amit ma tesz, az nagyon hamar megfoganhat. A gondolatai szárba ötlenek, mint a virágok magvai. Hölgyek esetében ez jelenthet gyermekáldást is: mint a női lét magasabb szinten való betöltésének lehetőségét.

Nyilas 11.23 - 12.21 A párkapcsolata változásokon mehet át. A Szaturnusz sajnos most még azt sem kíméli, aki semmi ilyesmit nem is forgat a fejében: ilyenkor erőszakos módon követeli ki a részét, szakítást, vagy bajt, betegséget, balesetet okozva. Semmi sem elkerülhetetlen azonban! A Szaturnusz szereti a komolyságot. A hűség most kifejezetten nyerő stratégia lehet, akárcsak az öreges bölcsesség. Beszéljék meg a problémáikat!

Bak 12.22 - 01.20 Semmi nincs, amit meg ne valósíthatna, ha komolyan elszánja magát. Ehhez a mai napon az Uránusz és a Szaturnusz fényszöge hatalmas lelkierőt, hitet adhat. Igaz, ez egyben azt is jelenti, hogy sokak ellenállását kellhet legyőznie. A legjobb az egészben az mégis, hogy most a családját is maga mögött tudhatja végre támogatónak. Ma még sportolni is lesz ereje.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A Szaturnusz az uralkodó bolygójával fényszögben áll, ami kötelességeket és nehézségeket jelez, de ugyanakkor nagy lehetőséget is. Akármit elérhet, amit igazán komolyan gondol. Igen hatékony és jótékony lehet egy önkéntesen vállalt fogyókúra, mint az aszkézis egyfajta gyengített formája. Keressen fel egy dietetikus tanácsadót még a mai napon!

Halak 02.19 - 03.20 A Mars nagy energiákat közöl önnel a kapcsolatok házában. Ez azonban nem feltétlenül jó, mert a tüzes bolygó ereje akár pusztító is lehet. Egy esetleges szakítás úgy értelmezhető, hogy egy felesleges, idejétmúlt, gátló kapcsolattól szabadult meg. A hangsúly azonban az újdonságon van. A távoli, egzotikus tájak vonzzák, ha még nem tette volna meg, váltsa ki az útlevelét!

Forrás: blikk.hu