2018. február 17. szombat, Donát
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
2°C
Tiszta / 3°C
v / 2°C
h / -0°C
Közlekedési és Kék hírek
Kovács Péter | 2017-04-19 11:45:19

Kerékpárokat loptak Makón

Viszonylag csendes időszakon van túl a Makói Rendőrkapitányság az elmúlt hét tekintetében.Két dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség miatt indítottak eljárást, mivel ismeretlen elkövetők lezárt kerékpárokat tulajdonítottak el.

Verebes István
Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály:

Kerékpárokat loptak Makón

Két magyar állampolgár horgászni indult, és később sikeresen fogott is halat a Maros-folyón. A horgászat közben az őket ellenőrző halőrnek átadtak két horgászengedélyt, amely azonban más személyek nevére volt kiállítva. Velük szemben a halászati felügyelő vélhetően halvédelmi bírságot fog kiszabni, az eltulajdonított hal tekintetében lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés indult, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésével gyanúsították őket, majd tettek vádemelési javaslatot az ügyészség felé. Ügyüket a bíróság gyorsított eljárásban tárgyalja.

Az elmúlt héten személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt Makón.

Most még jó az idő, azonban néhány nap s egyre többször találkozhatunk esős őszi időjárási viszonyokkal.

Szélvédőnk párásodhat, s a gyakori csapadék miatt romlanak a látási viszonyok is. Balesetmentes közlekedésünk érdekében már sokat teszünk azzal, ha ellenőrizzük az ablaktörlő lapátokat, illetve az ablakmosó folyadék szintjét.

 

Forrás: Verebes István