2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Sport
Szeri Csaba | 2018-02-01 18:00:05

Kemény meccsel kezdi a tavaszt a HLKC

A hétvégén rajtol a Hódmezővásárhelyi LKC számára a női kézilabda NB I/B Keleti csoportja. Az új vezetőedzővel készülő vásárhelyieknek nem lesz könnyű dolguk. A listavezető Eger otthonába látogatnak Szepesi Ivették.

Kemény meccsel kezdi a tavaszt a HLKC

Magabiztos és egészen remek teljesítményt nyújtott az őszi mérkőzések során az egri Eszterházy KFSC. A csapat 22 pontot gyűjtött, ezzel pedig a téli szünetet a bajnokság élén tölthették. Ennek fényében pedig nem is csoda, hogy a bajnoki cím fővárományosának tekinthetőek a Heves megyeiek.

Ősszel a két csapat úgy tűnt akár szorosabb mérkőzést is futhat. Az első félidőben mindösszesen egyetlen góllal mentek az egriek, azonban a fordulás után ők bírták jobban az iramot és végül 8 gólos győzelmet arattak.

Változás lehet azonban az őszihez képest, hogy a vásárhelyi kispadon új vezetőedző foglalhat helyet, Varga József személyében, aki év elején vette át a karmesteri stafétát Bartók Csabától. Mellette pedig egy érkező játékos is akad az együttesben, Székesi Fanni személyében, aki Orosházáról érkezett és beállósként segítheti új társait.

A szombati meccs főesélyese ugyan az Eszterházy KFSC, azonban a lányok nem feltartott kézzel lépnek pályára, egy kis szerencsével pedig talán meglepetést is okozhatnak.

Varga József vezetőedző:20-22 közös edzéssel a hátunk mögött várjuk a szombati mérkőzést. Természetesen a listavezető egriek a meccs esélyesei, de nem feltett kézzel fogunk pályára lépni. Igyekszünk a célkitűzésnek megfelelően teljesíteni, a pontszerzésünk bravúr lenne.”

Eszterházy KFSC – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti csoport, női felnőtt kézilabda bajnokság – 14. forduló
Eger, Leányka út 6., – 2018.02.03., 18.00
Játékvezetők: Barna Viktor, Kovács Bence
Versenybírók: Aczél Attila, Paulovics Zsolt

szcs