2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Felhős / 1°C
h / -0°C
k / -1°C
Sport
Soós Kata | 2017-11-12 17:46:41

K.O-val nyertek a vásárhelyiek

A VI. Nemzetközi Plaza Kupán Pécsen, a Hódmezővásárhelyi Box Klub öt versenyzővel képviseltette magát. Szirbik Nándor 36 kg, Vörös Vendel 54 kg, Vörös Daniel 57 kg, Ferhat Wellat 49 kg, Yassani Hassan 75 kg-ban indult. A vásárhelyiek hűek voltak önmagukhoz, most sem kímélték az ellenfeleiket, ugyanis az egyik fiú K.O-val zárta a hétvégét.

K.O-val nyertek a vásárhelyiek

Szirbik Nándor kaposvári ellenfelével, Vörös Vendel pedig egy pécsi fiúval szállt ringbe. Ferhat Wellat felnőtt bunyósnak nem jutott ellenfél. Vörös Dániel 57kg-ban a kiskunhalasiak öklözőjével bemutatózott és jól szerepelt. Kiemelendő, hogy az első meccse volt, ellenfelének azonban nem ez volt az első versenye.

K.O-val nyertek a vásárhelyiek

Hassani Yassan 75 kg felnőtt boxoló a pécsi ellenfelét látványosan felülmúlta, a 2. menetben K.O.-val kényszerítette a padlóra a másik sarokban lévő sportolót.  Szalkai Edina, edző nagyon bízott a fiúban, ugyanis rengeteget készülnek. Fontos tudni, hogy a vásárhelyi fiú már az leső menetben megsérült, ugyanis felszakadt a szemöldöke. Szalkai Edina elmondta, hogy ennek ellenére tovább hajtotta, és mivel végrehajtotta az edzői utasításokat, csodás eredménnyel zárta az öklözést.

K.O-val nyertek a vásárhelyiek

„ Nagyon jó a csapat, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi boxolóvá, és sportemberré váljanakAz OB-re készülünk most gőzerővel, ami decemberben lesz.  A felnőtt Magyar Bajnokságra 2 sráccal Ferhat Wellat-al és Hassani Yassan-nal érkezünk” – tette hozzá a tréner.

K.O-val nyertek a vásárhelyiek

sk