2017. november 25. szombat, Katalin
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
5°C
7°C
Köd / 5°C
v / 7°C
h / 2°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2016-06-01 10:26:49

Ismét számítógépekkel segít a Kormányhivatal

Harmadik alkalommal segíti egy szociális szolgáltatást nyújtó intézmény lakóit számítógépek adományozásával a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Holnap Szentesen, a Horváth Mihály utcai Gondozási Központba látogat dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, és három komplett munkaállomást visz ajándékba.

Ismét számítógépekkel segít a Kormányhivatal

Az 1987 óta működő a Gondozási Központ kezdetben az idősek klubjának és a szociális étkeztetésnek, valamint a házi segítségnyújtásnak adott otthont. Később bővült az értelmi fogyatékossággal élők nappali ellátásával. Az elmúlt években számos pályázat segítette az épület külső-belső megújulását, akadálymentesítését, az ellátottak komfortérzetének növelését és nem utolsósorban a dolgozók munkakörülményeinek javítását – most a számítógépek átadásával az informatikai felszereltsége fog javulni az intézmények.

Dr. Juhász Tündét a központ vezetője, Puskásné Halál Ágnes fogadja június 2-án, csütörtökön 11:30 – kor. Az intézmény bemutatása után a kormánymegbízott jelképesen átadja azokat a számítógépeket, amelyeket a jövőben az ellátottak fognak használni.

Forrás: Varga Márta