2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
4°C
Tiszta / 2°C
p / 4°C
szo / 1°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-14 07:22:18

Ikrek: tegye meg Ön az első lépést!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Ikrek: tegye meg Ön az első lépést!

Kos 03.21 - 04.20 Nehéz feladat elé állíthatja ma a sors. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Valószínű, hogy az emberi kapcsolatain kell elgondolkodnia: kihez is ragaszkodik, és mennyi áldozatra hajlandó ezért a kedvteléséért. A társa szigorúsága korlátozó lehet az emberi kapcsolataira nézve. Most megmutathatja, mennyi önben a kurázsi. Ha jól dönt, és jól forgatja a szót, a nap végére sokat nő az önbizalma.

Bika 04.21 - 05.20 Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Abban azonban nem, hogy az illúzióit másokkal is megossza. Sőt, akár még udvarolni is kedve támadhat, egy kollégája ugyanis nagyon felkeltette a figyelmét. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább tegyen úgy, mintha munkaüggyel lenne elfoglalva!

Ikrek 05.21 - 06.21 Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Folyton csak ön hívja őket, és még talán a visszahívásban sem reménykedhet. Kesergés helyett inkább még egyszer utoljára tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön. Valamelyikükről még az is kiderülhet, hogy komoly problémája, esetleg betegsége van.

Rák 06.22 - 07.22 Ön egy meleg szívű ember, de sajnos sokszor bezárja az érzéseit. Talán nem is véletlenül, hiszen számtalanszor tapasztalta már az életében, hogy ezzel mások visszaélhetnek. Ám, azt már mások is tudják, hogy ha ön rájön erre, akkor haragosabb tud lenni bárki másnál. Így pedig sajnos mértéken felül ítélkezhet, és igazságtalan lehet. Döntéshelyzetben ne alapozzon a személyes szimpátiára.

Oroszlán 07.23 - 08.23 El kellene gondolkodnia azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedetei. Persze mindig mindenre találhat érveket. A fő persze, hogy önmagát meg tudja győzni. De ne úgy, hogy elaltatja a lelkiismeretét, mert az később visszaüthet. A legrosszabb esetben akár valamilyen betegség formájában is. A mai napon egy őszinte feltárulkozás valaki előtt segíthet önnek abban, hogy kilábaljon a bajból.

Szűz 08.24 - 09.22 Jókedvű napra számíthat: miért is ne osztaná meg az élményt másokkal is? Vonja be a kollégáit is abba az új találmányba, megoldásba, ami az ön érdeme, hogy kitaláltatott. Este pedig mutassa meg barátainak, sőt akár egy barátjává lett kollégájának kedvenc zenéjét, hívja őket moziba, színházba, szórakozni. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó, legyen ön a társaság lelke! Ez a szerep jól áll önnek, ma különösen.

Mérleg 09.23 - 10.23 Sok változás miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok az ön környezetében. Minthogy a nyilvános kapcsolatai, és talán a társkapcsolata is állandó változáson megy át, ezért ön igyekezzen legalább önmagában megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen. Ma is arról kap leckét, hogy milyen is az, amikor nem ön forog a világ körül, hanem fordítva.

Skorpió 10.24 - 11.22 Ma is emlékezteti a sors arra, hogy talán többet kellene törődnie a családjával. Elaltathatja a lelkifurdalását azzal, hogy már most megtervezi téli vakációjukat, vagy akár már a hétvégére programot talál ki a számukra. Csak legyen ideje elmenni rá! Ez a nap, ha jól kezdi, akkor alkalmat adhat önnek arra, hogy a munkája tetemes részével végezzen. A jó kezdet a folytatásban is reményekre jogosíthatja fel.

Nyilas 11.23 - 12.21 Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban aligha képes megélni. Szerencsére erre egy váratlan találkozás emlékezteti is és ráadásul kibillentheti önemésztővé forduló múltba nézéséből. Örüljön annak, hogy foglalkoznak önnel, hogy van munkája, és tehetsége. Használja ki a jó erejét az új fordulathoz!

Bak 12.22 - 01.20 Legyen óvatos, mert a mai napon valaki kihasználhatja az ön engedékenységét. Ha ez egy kiskorú, akkor még lehet elnéző is vele szemben. De egy felnőttnek már nem nézheti el a gyerekességet! Habár a lehető legtávolabb áll öntől a szigorú számonkérő szerepe, most mégis elő kell vennie a pedagógiai érzékét! Ráadásul ezzel két legyet üthet egy csapásra: egy nehéznek ígérkező feladatot másra bízhat.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Nyűgösnek és fáradtnak érezheti magát már kora reggel. Lehet, hogy ez egy kezdődő betegség első tünete, nem pedig kóros lustaság. Még megelőzheti a bajt, ha melegebben öltözik, és erősíti az immunrendszerét. De ha nagyon erőteljesek a tünetek, és esetleg a nap folyamán még rosszabbodik is a helyzete, akkor feltétlenül keresse meg a háziorvosát! De mindenképpen nézzen be egy közeli természetgyógyász boltba.

Halak 02.19 - 03.20 Minden okossága és visszafogott mérlegelése ellenére is a mai napon meggondolatlanul cselekedhet. Ma valahogy nem igazán sikerül összhangba hoznia az érzelmeit és a gondolatait a társkapcsolatát illetően. Így aztán jó eséllyel küldi el valami melegebb éghajlatra élete párját, de sajnos ugyanakkor mégsem vesz hozzá repülőjegyet. Pénzügyekben annál reálisabb lehet, és jó üzletet köthet.

Forrás: blikk.hu