2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Tiszta / 1°C
k / -2°C
sze / -2°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-10-11 13:55:54

Így biztosíthatjuk a boldog nyugdíjas éveket

Az átalakult nyugdíjrendszer életre hívta a Mylife biztosítási csomagot, amely a Generali Biztosítónál vehető igénybe. A megtakarítást és biztosítási védelmet is magába foglaló szolgáltatás főleg a költségekre fókuszál, így jobban tervezhető. A Rádió 7 Női magazinjában Varró Katalin, a Generali Biztosító Zrt főtanácsadója volt a vendégem.

Így biztosíthatjuk a boldog nyugdíjas éveket

Minden élethelyzetre megfelelnek a Mylife csomagban foglalt szolgáltatások, ugyanis egyszerre lehet megtakarítást és biztosítást is igénybe venni vele, da akár csak az egyiket, vagy a másikat is lehet választani. Legnagyobb előnye, hogy a költségekre fókuszál, így már a megkötésénél kalkulálhatunk a várható költségekkel.

A Mylife-al hosszú távra lehet tervezni, ugyanis 10-15 évre szól. A kitartás jutalma azonban a hűségjóváírás és a vagyonarányos bónusz. A szerződésre beérkező teljes rendszeres díj befektetésre, azaz eszközalapokba kerül. A rendszeresen fizetendő díj havi, negyedéves, féléves és éves részletekben is fizethető, melyet átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy csekken is teljesíthető.

Ha másik konstrukciót választana, akkor a Mylife mellett dönthet a TestŐr kockázati biztosítás mellett is. Itt számos lehetősége van, de kiemelendő, hogy biztosítja azokat a rettegett betegségeket, amelyekre nem lehet felkészülni.

A Generali Biztosító Zrt. vezető tanácsadóját, Varró Katalint megtaláljuk Hódmezővásárhelyen, április 20-tól a Teleki utcán, a volt Videotéka helyén, illetve előzetes megbeszélés szerint akár hétvégén is, de elérhetik telefonon, a 30/558-1966-os számon, illetve interneten:www.generali.hu/ta/varrokatalin.

sk