2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Felhős / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-01-09 12:58:34

Idén is megrendezik a Téli Bajnokságot

Az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatásága 2017-ben is megrendezi a Téli Bajnokságot. A torna február elején új formában indul útnak.

Idén is megrendezik a Téli Bajnokságot

Az idei évben már negyedik alkalommal rendezi meg a szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága a megyében szereplő csapatok számára felkészülés gyanánt szolgáló tornát.

A megmérettetésre maximum 32 csapat jelentkezhet, a gárdákat ezt követően nyolcas csoportokba osztják majd, a bajnokságban kialakult erősorrend figyelembe vételéve. Így aztán az élvonalban szereplő csapatok egymás ellen, a másod és alacsonyabb osztályú csapatok úgy szintén egymás ellen mérkőzhetnek majd.

A tervek szerint a kialakult nyolcas egységeket két négyes csoportba sorolják majd, ezt követően alakulhat ki a pontos beosztás. A torna körmérkőzéses formában történik február első, második és harmadik hétvégéjén. Mindenki egyszer játszik mindenkivel. A helyosztókat a hónap utolsó hétvégéjén bonyolítják le.

Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója úgy nyilatkozott, hogy évről-évre azt a lebonyolítási formát keresik, amely a csapatok számára a legjobb. Ennek mentén az új évben is az igények szerint próbálták alakítani a Téli Bajnokságot.

A csapatok egészen január 16-a 12:00-ig jelentkezhetnek az igazgatóságnál.

A mérkőzések tervezett helyszínei:

– Algyő SK Sporttelep Műfüves nagypálya
– Hódmezővásárhely FC Sporttelep Műfüves nagypálya
– Makó FC Sporttelep Műfüves nagypálya
– Sándorfalva SK Sporttelep Műfüves nagypálya
– Mórahalmi Városi Sportegyesület Műfüves nagypálya
– Szentesi Kinizsi SZITE Műfüves nagypálya
– Csongrádi TSE Műfüves nagypálya

szcs
Fotó: promenad.hu archívum