2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
4°C
Tiszta / 4°C
p / 4°C
szo / 1°C
Sport
Soós Kata | 2017-12-19 09:12:35

Hosszú Katinkának remegett a lába

Az olimpiai bajnok úszó a koppenhágai rövid pályás Eb után értékelte az évet, aminek csúcspontja a budapesti világbajnokság volt.

Hosszú Katinkának remegett a lába

Hosszú Katinka Koppenhágában is megállíthatatlan volt, az Eb zárónapján a közmédia M4 sportcsatornájának értékelt. Először arról beszélt, ha tehetné, többet szerepelne a médiában, csak hát az a feszes napirend, az nem engedi.

A budapesti vb-ről azt mondta:

Sokkal nehezebb volt a budapesti világbajnokság, mint a riói olimpia. Amilyen kemény volt eljutni odáig, ugyanannyira szép is volt utána örülni, viszont sokkal nehezebb volt megszerezni. Életem végéig emlékezni fogok arra a pillanatra, amikor kisétáltam a Duna Arénában és meghallottam a hangzavart, az iszonyatos hangulatot és a magyar szurkolókat. Megmondom őszintén, akkor egy pillanatra meg is ijedtem, úgy álltam fel arra az előfutamra, hogy remegett a lábam, mondhatom, hogy még olimpiai döntőben sem fordult velem elő ilyen.

2018 nyarán Európa-bajnokság, ami jó felkészülés arra, hogy célegyenesbe forduljon a tokiói olimpiára. Addig is lesz alkalma feltöltődni és mentálisan felfrissülni.

Forrás: hvg.hu