2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Sport
Szeri Csaba | 2018-02-05 12:07:45

HLKC: Sima vereség Egerben

Nem sikerült felborítania a papírformát a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnak Egerben. A lányok a tavaszi szezon első mérkőzésén sima vereséget szenvedtek a listavezetőtől.

HLKC: Sima vereség Egerben

Nem jött össze a meglepetés a HLKC számára az Eszterházy KFSC ellen. Várható volt, hogy a hazai pályán játszó bajnokaspiránsok viszik majd prímet a mérkőzésen, ez pedig tulajdonképpen 10 perc után be is igazolódott. Lényegében állva hagyták a vásárhelyieket.

Nem kezdődött rosszul a találkozó, hiszen Szepesi Ivett gólja nyitotta a találkozót, az első 10 percben pedig a vezetést is tudták tartani Varga József tanítványai.

A védelem nem muzsikált rosszul, azonban a támadásokban nem volt erő és komoly veszély, az egri fal könnyedén tartotta magát, ha pedig mégis kialakult egy-egy ígéretesebb helyzet, akkor a koncentráció és higgadtság hiányának köszönhetően nem született gól.

A csapat számára a soron következő,  Kispest elleni erőpróba sem ígérkezik könnyűnek, ám a hétvégén hazai pályán játszanak a lányok, ami talán plusz erőt adhat majd a csatában.

Eszterházy KFSC – Hódmezővásárhelyi LKC 28-15 (12-6)
NBI/B keleti csoport, női felnőtt bajnokság
2018. február 3., Eger – 150 néző
HLKC: Dömény-Veress – Török 2, Nagy 2, Szepesi 3, Herceg 4, Lovistyék 2, Székesi, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Horváth 1, Kandó 1, Becsei, Bálint, Mihajlov

Varga József vezetőedző: ” A mérkőzés tökéletesen igazolta, hogy az első és a tizedik helyezett csapat játszik egymás ellen. A két csapatnak egészen másak a lehetőségei, ennél fogva a céljai is. Az első félidőben sajnos az átlövőink teljesítménye elmaradt a várakozásoktól.”

szcs
Fotó: hlkc.hu