2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-11-05 11:25:25

HLKC: Semmi nem jött össze a Pénzügyőr ellen

Szombaton a fővárosi Pénzügyőr SE ellen játszott bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi LKC. A vendégek javarészt uralni tudták a mérkőzést, a vásárhelyiek pedig olyan napot fogtak ki, amikor semmi nem jött össze.

HLKC: Semmi nem jött össze a Pénzügyőr ellen

A várakozások alatt teljesített a bajnokság 8. fordulójában a Hódmezővásárhelyi LKC. A mérkőzést a vendég Pénzügyőr kezdte jobban, gyors gólokat szereztek, miközben a vásárhelyi lövések nem igazán találtak utat a kapuban. Bartók Csaba vezetőedző így viszonylag hamar időt kért, azonban ezt követően sem változott jelentősen pozitív irányba a játék képe. 15 perc elteltével 4-10 állt az eredményjelzőn, hattal mentek a vendégek. A vásárhelyi támadások nem ültek, vagy Kőhalmi Erika vagy a védősor állta útját a lövéseknek. Ellenben a fővárosi támadások, többségében, mint kés a vajon haladták át a védelmen. A félidőre végére komoly szakadék keletkezett a csapatok között 9-20-at mutatott az eredményjelző.

A fordulás után még 10 percig a Pénzügyőrnél volt a staféta és hozták az első játékrészben mutatott teljesítményt. Ezt követően valamelyest sikerült megráznia magát a Vásárhelynek, igaz a Pénzügyőr sem rohamozott annyira és az eredmény őrzésére fektették a hangsúlyt.

HLKC: Semmi nem jött össze a Pénzügyőr ellen

Hiába nyerte ezt a játékrészt 17-15 arányban a Vásárhely, a jelentős hátrányukat nem tudták ledolgozni, így pont nélkül maradtak első novemberi csörtéjükön.

Hódmezővásárhelyi LKC – Pénzügyőr SE 26-35 (9-20)
NB I/B Keleti csoport, 8. forduló

HLKC: Dömény-Veress, Ádász, Áncsán, Földesi, Herceg, Lovistyék, Nagy, Török, Bálint, Becsei, Szepesi, Horváth, Kandó, Mihajlov
Vezetőedző: Bartók Csaba

PSE: Szécsi, Vernes, Czuczu, Kőhalmi, Polgár, Forobic, Gazsovics, Németh, Oláh, Blaubacher, Tóth, Mayer, Csepregi, Szász-Fejér, Bánfai
Vezetőedző: Kovács Attila

HLKC: Semmi nem jött össze a Pénzügyőr ellen

Bartók Csaba: „Extra gyengén játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban. Ha röviden és tömören akarok fogalmazni, akkor káoszt láthatott 40 percig a nagyérdemű közönség. Utána kicsit gyógyír, hogy kozmetikázni tudtunk, de akkor már nem az a csapat játszott ellenünk, amelyik a tetemes különbséget kialakította. Mindenkinek rossz napja volt, ez eredményezte ezt a látványos összeomlást. Előfordul ilyen egy sportoló életében, de hogy egyszerre 12-13 embernek legyen rossz napja az ritka dolog. Ez a ritkaság most bejött.”

szcs