2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-11-10 12:13:49

HLKC: Irány a főváros!

A fővárosi Szent István OTP vendégeként lép pályára a hétvégén a Hódmezővásárhelyi LKC. Szepesi Ivették mindenképpen javítani szeretnének a múlt heti fiaskó után, ám hasonló lehet a budapestiek célja is, akik meglepetésre idegenben botlottak.

HLKC: Irány a főváros!

Az előző forduló sem a HLKC, sem pedig a SZISE számára nem a várakozások szerint alakult. A hódmezővásárhelyi csapat a Pénzügyőr SE-vel szemben maradt alul. A lányok nagyarányú, 9 gólos vereséget szenvedtek, ami koránt sem volt benne a pakliban. A szombati meccsen azonban semmi nem működött és szinte az egész csapat rossz napot fogott ki.

A budapestiek Nyíradonyba látogattak, ahol a papírforma alapján abszolút esélyesnek számítottak. Ennek ellenére egy rendkívül szoros mérkőzésen mégis Nyíradonyban maradtak a pontok. Ez utóbbi tény pedig azért jelzi, hogy habár a szombati meccs esélyese inkább a nyáron alaposan megerősödött és élvonalbeli játékosokat is a soraiban tudó Szent István SE, mégis bármi megtörténhet, nincsenek lefutott mérkőzések a bajnokságban.

Szent István OTP – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti csoport női felnőtt bajnokság – 9. forduló
2017.11.11., 17.00 – Budapest, Építők Sportcsarnok
Játékvezetők: Fehér Viktória, Répás Georgina
Versenybírók: Farkas Zsuzsanna, György Szolanzs

szcs