2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Havazás / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-05-19 17:16:37

HFC II: Iksz a hétközi bajnokin

Pontokért utazott a hétközi fordulóban a Hódmezővásárhelyi FC II. Szegedre. Vinnai István tanítványainak azonban egyetlen egységgel kellett beérniük a SZVSE ellen.

HFC II: Iksz a hétközi bajnokin

Nem alakult tökéletesen a HFC II. szegedi vendégjátéka. A csapatnál két az első gárdánál játszó futballista, Szabó Dávid és Fábián Imre is szerepet kapott.

A meccset a vendégek kezdték jobban, több helyzetet tudtak kialakítani. Szarvas József két alkalommal is a kapusra vezethette a labdát, gólt szerezni azonban nem tudott. Fábián pedig jó helyzetből fejelhetett. Kaput ugyan talált, de a fejese pont középre ment, így nem okozott komoly kihívást Pluhár kapus számára.

A játékrész azonban mégsem gól nélkül csorgott le. Szabó Dávid egy jobbról beívelt labdát tudott levenni, balról a jobb lábára cselezte, majd kilőtte a hosszú sarkot. Vezetéshez jutott a HFC. A csapat azonban a félidei szusszanásnál már nem örülhetett az előnynek, a szegediek ugyanis egy védelmi hibát kihasználva egalizálni tudta. Jellemző, hogy a kihagyott vásárhelyi helyzetek megbosszulták magukat, hiszen a SZVSE első és egyetlen helyzetéből gólig jutott.

A fordulás után gyűrték egymást a csapatok, de inkább a mezőnyben folyt a játék, bár igazán folyamatosnak túlzás lett volna nevezni, a játékvezetői sípszó többször is hallható volt.

Gól nem született a második 45 perc során, kiállítás azonban igen. A vásárhelyi gólszerző, Szabó kapta meg második sárgáját, a játékos becsúszott, de ütemet tévesztett, így 13 perccel a társak előtt mehetett zuhanyozni. A néhány perces emberelőnyét azonban nem tudta kihasználni a Szeged, maradt az 1-1-es döntetlen.

Csongrád megyei I. osztály, 27. forduló

Szegedi VSE – Hódmezővásárhelyi FC II. 1-1 (1-1)

SZVSE: Pluhár, Csamangó, Németh, Tanács, Kelemen, Mácsai, Nagy, Csanádi, Nagypál, Mityók, Teimel
Cserék: Füleki, Tóth, Kertész, Dávid, Bodó, Molnár Vezetőedző: Hágelmann Endre

HFC: Szatmári, Szabó, Bábi, Dudás, Német, Orovecz, Szarvas, Brizik-Bodrogi, Fábián, Mohácsi, Darida
Cserék: Antal, Varga Vezetőedző: Vinnai István

Gólszerzők: Teimel illetve Szabó
Sárga lapok: Nagy, Mácsai illetve Brizik-Bodrogi
Piros lap: Szabó

A cikk a Steel Power Gym és Relax Fitness támogatásával készült el.

szcs
Fotó: promenad.hu archív