2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Eső / 1°C
h / -0°C
k / 1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-09-07 11:37:35

Hét érkező a HLKC-nél

Jelentősen átalakult kerettel vág neki a 2017/2018-as szezonnak az NB I/B Keleti csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi LKC. Hét új játékos is erősíti Bartók Csaba csapatát.

Hét érkező a HLKC-nél

A kapuban számítanak Veress Zsuzsanna tapasztalatára. A rutinos játékos 15 éven keresztül az élvonalban nehezítette meg az ellenfelek gólszerzését, főként Békéscsabán, de Pécsett is játszott. Emellett Boszniában is töltött egy kis időt. Legutóbb az NB I-be feljutó Kecskemétnél őrizte a kaput.

Herceg Réka ismerős lehet a vásárhelyi kézilabda szeretők számára. Korábban az NB I-es utánpótlás csapatban kapott szerepet, ezt követően több NB I/B-s klubban is megfordult, legutóbb az NB II-ben szereplő Inárcs-Örkény gárdájában játszott.

Szegedről tette át székhelyét Hódmezővásárhelyre Lovistyék Kitti. Jobb szélen és átlövő poszton segítheti a menetelést.

Deák Vivien 1 éves kölcsönszerződés keretében, a Békéscsabától érkezett Vásárhelyre. A fiatal átlövő Szegeden nevelkedett, de a NEKA-ban is megfordult. A játékos bemutatkozására egy kicsit még várnia kell a szurkolóknak, hiszen egy korábbi sérülésből Vivien még nem épült fel teljesen.

A szerb másodosztályból érkezik a magyar felmenőkkel rendelkező Mihajlov Maja, irányító és átlövő poszton jelenthet erősítést a leigazolása. Adminisztratív okok miatt az ő bemutatkozása is várathat egy keveset magára.

Szintén Kecskemétről jön, kettős játékengedéllyel Németh Kitti, aki belső poszton játszhat a HLKC csapatában.

Valamint, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Szeged KKSE csapatától Vásárhelyre igazolt a korábban a Győrrel Bajnokok Ligája győzelmet arató Szepesi Ivett is.

A Hódmezővásárhelyi LKC szeptember 10-én, vasárnap az Eger ellen kezdi a szezont. A lányok 18 órától játszanak a Balogh Imsi Sportarénában.

szcs