2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-02-09 06:52:33

Helytállt a HFC

A Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni edzőmérkőzéssel folytatódott a Hódmezővásárhelyi FC felkészülési sorozata.

Helytállt a HFC

Szerdán utolsó előtti felkészülési meccsét játszotta az NB III-as tavaszra készülő HFC. Major László csapatában két új játékos is szerepet kapott. Huszár Gergő már biztos igazolásnak számít, a játékos Békéscsabáról teszi át székhelyét Vásárhelyre. Valamint a korábban Ceglédet erősíti Horváth Bence is játéklehetőséget kapott, a vezetőedző elégedett volt a játékos teljesítményével, az ő igazolása a napokban dől el.

A kék-sárgák újabb magasabb osztályú ellenféllel játszottak felkészülési mérkőzést. Az első játékrészben az osztálykülönbség nem látszott a felek között. A HFC partner volt a játékban, a védelem jól állta a sarat.

Helytállt a HFC

A fordulás után már inkább a Szeged 2011 volt elemében, mezőnyfölényben játszottak Klausz László tanítványai és Balogh Gusztáv révén a vezetést, mint később kiderült a meccs egyetlen gólját is megszerezték.

A HFC vasárnap 11 órától az Ásotthalom megyei bajnokságban szereplő csapatát fogadja, február 19-én vasárnap pedig már bajnoki mérkőzésen bizonyíthatnak Máté Péterék a Pécs ellen.

Hódmezővásárhelyi FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia (0-0) 0-1
Hódmezővásárhely, műfű.
Hódmezővásárhely: Bordás – Kormányos, Kökény, Tóth, Mezei, Huszár, Tóth A., Horváth, Máté, Végh, Szarvas. Csere: Szabó M., Tóth J., Pataki, Darida, Fátyol, Szabó D., Oravecz. Vezetőedző: Major László.
Szeged 2011: Szemerédi – Farkas, Tóth G., Mészáros, Pászka, Achim, Király, Germán, Andorka, Zádori, Jagodics. Csere: Coroian, Balogh G., Kasuba, Zabari, Farkas, Molnár J. Vezetőedző: Kalusz László.
Gól: Balogh G.

Major László: „Összességében azt mondhatom, hogy helyt állt a csapatom, az első félidőben rendben voltunk, a második félidőben már többet birtokolta a labdát az NB II-es csapat, de nincs miért szégyenkeznünk.”

szcs