2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
0°C
Felhős / 2°C
h / 0°C
k / -1°C
Gazdaság és Politika
Tudósító | 2018-01-09 17:23:42

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

- mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő kedd délután, amikor ellátta szignójával a Hegedűs Zoltánt támogató ajánlási ívet Hódmezővásárhelyen, majd beállt ő is "aktivistának" aláírást gyűjteni a Fidesz-KDNP jelöltje számára.

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

Rendkívüli polgármester választást tartanak február 25-én Hódmezővásárhelyen, mivel Almási István, volt polgármester életének 73. évében 2017. november 20.-án elhunyt. A feladatokat és a vele járó jogkört, Hegedűs Zoltán alpolgármester vette át, akit a FIDESZ-KDNP jelöltjeként indít az időközi választáson. Az alpolgármester elmondta, azért fontosak az aláírások, mivel a jelöltállítás feltétele, hogy megfelelő számú támogatást tudjon bevinni a választási irodába és ez után válik hivatalosan is jelöltté. Ehhez Hódmezővásárhelyen 300 aláírást kell összegyűjteni.

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

Hétfőn kezdték el a Fidesz-KDNP aktivistái Hódmezővásárhelyen a Hegedűs Zoltánt támogató aláírások gyűjtését. Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő kedden nem csak az aláírásával járult hozzá az aktivisták munkájához.

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

Az országgyűlési képviselő, miután szignójával ellátta a támogatáshoz szükséges ajánlási ívet, csatlakozott az aktivistákhoz aláírást gyűjteni a járó-kelőktől.

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

Lázár János elmondta: arra bíztatja a vásárhelyi lakosságot, hogy Hegedűs Zoltánt válasszák polgármesternek.

"Azt javaslom, hogy ő legyen a város következő polgármestere. Azért mert tisztességes, becsületes, nyugodt ember. Jó hódmezővásárhelyi, aki mindenkinek jó polgármestere lesz, ha megválasztják: Fideszeseknek, Jobbikosoknak, szocialistáknak egyformán, mert olyan típusú ember. Én azt gondolom, ahhoz, hogy a város jól tudjon fejlődni nyugalomra, megértésre, együttműködésre van szükség, amit Zoltán személye garantál. A káosz és a veszekedés az nem sokat segít az ügyön, ugyanis Hódmezővásárhely egy stabilan fejlődő, jó hangulatú város." - mondta az országgyűlési képviselő.

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz

Hozzátette: az alpolgármester meghívta több olyan találkozóra is, ahol a jövő fejlesztéseiről tárgyalnak.

"Holnap találkozunk az ipari park fejlesztéseinek a helyszínén, mivel a kormányzat által Hódmezővásárhely is részesülni fog egy nagyobb beruházásban. Zoltán számít a támogatásomra, én pedig tanácsokkal igyekszem segíteni a város munkáját és fejlődését, mint hódmezővásárhelyi polgár. Azt szeretném, ha Hódmezővásárhely továbbra is ugyanolyan jól fejlődne, mint Rapcsák András és Almási István idején. " - mondta Lázár János.

 

 

Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz