2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-6°C
Tiszta / -8°C
k / -6°C
sze / -5°C
Önkormányzatok hírei
Megyeri József | 2017-04-21 10:55:57

Hegedűs Zoltán: mi mindent megtettünk

Nem fogadták el a hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Lakópark képviselői a korábban általuk kért díjcsökkentési tételeket – jelentette be pénteken Hegedűs Zoltán. Az alpolgármester sajnálatát fejezte ki, hogy nem született megállapodás.

Három és fél órás tárgyalást tartottak csütörtökön a hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Lakópark ügyében. – Dr. Kószó Péter alpolgármesterrel mindent megtettünk annak érdekében, hogy a város megegyezzen a Nyugdíjas Lakópark képviselőivel. Egy ideig úgy tűnt, ez sikerül, ám végül mégsem így történt – számolt be Hegedűs Zoltán.

Hegedűs Zoltán: mi mindent megtettünk

Ennek értelmében az ott lakók számára havi 20 ezer forint marad a közös költség díja. Az alpolgármester sajnálatát fejezte ki, hogy nem született megállapodás. Kijelentette, az önkormányzat befejezettnek tekinti az ügyet, így nem várhatóak további tárgyalások a témában.

A képviselők korábban azt kérték, hogy ha másképp nem, akkor a gyógytorna, buszjárat és internet szolgáltatások csökkentésével mérsékeljenek a megemelt összegen. Hegedűs Zoltán szerint az egyetlen jó hír, hogy az említett szolgáltatások megmaradnak, így azok továbbra is igénybe vehetőek a lakóparkban.

Hegedűs Zoltán: mi mindent megtettünk

Megyeri József