2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
4°C
Tiszta / 2°C
p / 4°C
szo / 1°C
Közélet és Művelődés
Megyeri József | 2017-03-20 12:41:00

Házhoz jön Az intelligens ragadozó

A vásárhelyi Szent István Általános Iskola tornatermében mutatják be Apró Attila kötetét március 22-én, szerdán 17 órától. A HFC ad otthont a kötetlen beszélgetésnek. A könyv egy útmutatás játékosoknak, szülőknek, szakembereknek, vezetőknek, szurkolóknak egyaránt a karakterépítés működő alternatíváján keresztül. Egy sztori a kulisszák mögül ezerből a kilencszázkilencvenkilencnek...

A szerző Apró Attila, aki jelenleg karakterfejlesztő specialistaként játékosok szisztematikus felépítésével foglalkozik, valamint a délvidéki magyar labdarúgó válogatott szelektora, de néhány évvel ezelőtt a HFC szakmai stábjában is szerepet vállalt.

A kötetlen beszélgetés előtt ajánlja a művet Márkus Gyula, a T&M International Football Agency társtulajdonosa ügynöki megközelítésből a játékosok nemzetközi piacképessége szempontjából, valamint a szerző is megosztja gondolatait. Mindkét szakember szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre.

Házhoz jön Az intelligens ragadozó

Az értékesített könyvekből befolyt összeg 5%-át felajánlja a szerző „Az intelligens ragadozó” díj életrehívására, melyet a HFC szakmai stábja ítél majd oda 2017. júniusában. Apró Attila adja át személyesen egy aktuális topjátékossal közösen az idei év nyertesének.

Forrás:

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata