2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Tiszta / 1°C
p / 2°C
szo / 5°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2018-01-06 15:04:21

Havasi Katalin: Isten óvja Vásárhelyt

Isten óvja Vásárhelyt attól, hogy olyan polgármestere legyen, akit Molnár Gyula és Gyurcsány Ferenc támogat, azok, akik be akarták záratni a vásárhelyi kórházat – mondta el Havasi Katalin, a Fidesz helyi szervezetének elnöke annak kapcsán, hogy a város jelenlegi alpolgármestere, Hegedűs Zoltán ellen induló Márki-Zay Pétert az MSZP, a DK, és az LMP is támogatja a februári időközi polgármester választáson.

Havasi Katalin: Isten óvja Vásárhelyt

Havasi Katalin

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnökének nyilatkozatát követően tegnap este Varjú László, a Demokratikus Koalíció alelnöke is megerősítette a sajtónak, hogy támogatják a vásárhelyi időközi polgármesterválasztáson induló Márki-Zay Pétert. A DK alelnöke ezt a párt aznap esti értekezlete után nyilatkozta, amelyen a döntést meghozták. Ma az LMP is közleményt adott ki, hogy csatlakozik az összefogáshoz, a Jobbik pedig annak ellenére sem válaszol a sajtó megkeresésére, hogy Márki-Zay egyértelműsítette: indulásának az volt a feltétele, hogy egyetlen ellenzéki párt se indítson saját jelöltet, amit a Jobbik láthatóan be is tart.

Az ellenzéki pártok összefogása kapcsán megkerestük Havasi Katalint, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezetének elnökét.

- Isten óvja meg Vásárhelyt attól, hogy olyan polgármestere legyen, akit Molnár Gyula és Gyurcsány Ferenc támogat, azok, akik be akarták záratni a vásárhelyi kórházat. Hódmezővásárhelynek olyan polgármester kell, akit Orbán Viktor támogat, aki megvédte a vásárhelyi kórházat – mondta el Havasi Katalin.