2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Felhős / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2018-02-08 14:36:18

Havasi Katalin az időközi választásról

Kísérleti terepként kezeli Hódmezővásárhelyt az országos politika, és nagy erők mozdultak meg annak érdekében, hogy elhitessék, megosztottak a vásárhelyiek – nyilatkozta a VTV-nek Havasi Katalin. A Fidesz helyi elnöke szerint egyes pártok és jelöltek országos médiafelhajtást, plakátokat, pénzt nem sajnálva próbálják befolyásolni az időközi polgármester-választás eredményét.

Havasi Katalin az időközi választásról

Két teljesen eltérő kép látható az egyre durvább hangnemet megütő kampányban, mutatott rá Havasi Katalin, aki hozzátette: szerinte a valóságban nyugodt, kiegyensúlyozott, fejlődő város Hódmezővásárhely, ahol megújulnak az utcák, az oktatási intézmények, épül az elkerülő és a tram-train,valamint az élet minden területén tapintható a fejlődés. Mindez az emberek kemény munkája által és a kormány támogatásával valósulhatott meg. Ennek folytatása lenne továbbra is az itt élők érdeke.

-Megosztottnak nevezni azt a várost, ahol 70% a szavazók támogatása, az önkormányzati többség, az országgyűlési képviselő és a kormány együttes akarata ilyen fejlődést produkál, ez egy nonszensz. Itt fehéregereknek néznek bennünket! Itt dolgozunk Vásárhelyért, építjük ezt a várost összefogva közösen és az országos politika pedig egy kísérleti terep fehéregereiként néz ránk. Kiállítanak egy színészt, akivel eljátszatják az éppen aktuális szerepet, és nem az a fontos, hogy ő hogyan tud meghatódni a saját gondolataitól, hanem az, hogy a háttérben az MSZP, a DK, az LMP, a szocialista és liberális ellenzéki tábor politikusai, elemzői nézik, hogy melyik mondat és megszólalás hogyan hat az emberekre, majd az országos politikában hogyan lehet ezt felhasználni- fogalmazott a Fidesz helyi elnöke.

A Havasi Katalinnal történt teljes beszélgetést a Híradó után láthatják a nézők.

forrás:VTV