2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-1°C
Köd / 1°C
h / -1°C
k / -2°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2017-12-03 22:38:51

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

Vasárnap délután rendhagyó crosstraining edzésre várta a vásárhelyieket Bagi Mátyás funkcionális tréner. A délután folyamán pénzadományokat gyűjtöttek, a befolyt összeget pedig a Hódmezővásárhelyi Gyerekkarácsony javára ajánlották fel.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

A rendezvényt Juhász Tünde kormánymegbízott nyitotta meg. Beszédében elmondta, hogy ilyenkor karácsony előtt mindenki a szeretetről, összetartozásról beszél.

Ami itt az elmúl hónapokban, években kialakult, az maga az ünnep. Az, hogy itt, együtt, hétről hétre egy közösségben lehet tornázni, ez egy ünnepi pillanat” – fogalmazott Juhász Tünde.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésénJuhász Tünde

A rövid beszédek, és az adománygyűjtés szabályainak ismertetése után kezdetét vette a mozgás. A bemelegítés után jöttek a pulzusnövelő feladatok, amiket a résztvevők lelkesen hajtottak végre. Az edzésen aktívan részt vett két világhírű kézilabdázó, Mario Sostaric és Bodó Richárd, a PICK Szeged magyar-illetve szlovén válogatott kézilabdázói is.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

Szeretném megköszönni a meghívást erre a jótékonysági edzésre, hiszen minden ilyen jellegű kezdeményezést támogatok. Nehéz hónapon vagyunk túl a csapattal, és szerencsére itt is megkíméltek minket a kemény mozgástól. Egy kicsit azért beálltunk mi is edzeni, ami nagy élmény volt. Jó látni, hogy ilyen sokan vevőek egy ilyen programra, a hangulat pedig kiváló” – nyilatkozta Bodó Richárd.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésénMario Sostaric és Bodó Richárd

Miközben égtek a kalóriák, folyt a verejték és fáradtak az izmok, egy külföldi vendég is felbukkant. Nem adta magát könnyen, és nagy bíztatásra volt szükség, hogy megmutassa fehér szakállát és piros ruháját. Igen, ennyiből már sejteni lehet, hogy a Télapó látogatott el Bagi edzésére, aki a manói segítségével csokikat osztott a tornázók között.

Bagi Mátyás munkatársait is meghívta az eseményre, így Maksa Edina és Huszka Dávid is megmozgatta a testeket. Az edzés ideje alatt az adománygyűjtő láda végig ki volt helyezve, így bárki bedobhatta az általa meghatározott összeget, ezzel segítve a Gyerekkarácsonyt, és a hátrányos helyzetű gyerekeket. Minden adományforinttal gazdagabb lett egy kisgyerek karácsonya.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

Óriási élmény volt a mai nap. Elfogadta a meghívásunkat dr. Juhász Tünde, két világhírű kézilabdázó is itt volt, és Finnországból még a Mikulás is megérkezett. Azt gondolom, hogy ennél többet nem lehet kihozni egy adománygyűjtő vasárnapi edzésből. Összesen 64 ezer forint gyűlt össze, amit a Gyerekkarácsony elősegítésére ajánlunk fel” – mondta el Bagi Mátyás.

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésénBagi Mátyás és a Mikulás

 

Sz.Viktor