2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Eső / 1°C
h / -0°C
k / 1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-09-04 10:08:47

Harmadszor is ikszelt a Makó

Szekszárdra látogatott a hétvégi NB III-as fordulóban a Makó FC labdarúgó csapata. Méhes Tibor tanítványai gólt nem, pontot viszont szereztek.

Harmadszor is ikszelt a Makó

A Szekszárdi UFC otthonában járt a hétvégén a Makó FC. A hagymavárosiak számára nem kezdődött könnyen az első játékrész. A hazaiak igyekeztek beszorítani ellenfelüket a saját kapujuk elé, és a labdát is többet birtokolták. A mezőnyfölény viszont nem jelentett gólt, komoly veszélyeket nem sikerült kialakítaniuk a szekszárdiaknak. A pontrúgások okoztak apróbb veszélyeket és a felívelt labdáknál tűnt úgy, hogy lehet keresni valója a hazaiaknak, a Makó azonban állta a sarat.

A fordulás után egy kicsivel jobban ment az előrejáték a Makónak. Leginkább a kontrák hordoztak magukban veszélyt, ám gólt nem sikerült szerezni. Eközben a Szekszárd is igyekezett hajtani és rohamozni, viszont a gólszerzés számukra sem akart összejönni.

Így aztán a vége maradt a 0-0-s döntetlen.

A Makó FC a következő fordulóban a szintén újonc Iváncsával mérheti össze tudását.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló

Szekszárdi UFC – Makói FC 0-0
Szekszárd, vezette: Jakab Géza (Mohos Milán, Molnár Máté).
Szekszárd: Filipánics – Károly V., Fejes, Lékó (Rácz, 76′), Nagyváradi (Turi, 58′), Márton, Arena, Dallos, Kovács D., Budai, Hegedűs M. (Bata, 67′). Vezetőedző: Kvanduk János.
Makó: Garamvölgyi – Sirokmán, Rakonczai, Tóth I., Szil (István, 59′), Vajna (Bánóczki – a szünetben), Varga R., Széll, Lipták, Babolek (Tóth T., 91′), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Sárga lap: Bata (70′), Kovács D. (75′), Arena (82′) ill. Babolek (35′), Lipták (49′), Széll (82′).

szcs
Fotó: promenad.hu archív