2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Felhős / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-01-09 13:47:05

Gyömbér Gábor a Puskás Akadémiánál folytatja

Nem telt eseménytelen a téli átigazolási időszak a makói születésű Gyömbér Gábor számára. A Ferencváros labdarúgója a 2017-es évben már Felcsúton, az NB II-ben folytatja a focit.

Gyömbér Gábor a Puskás Akadémiánál folytatja

A 28 éves játékos szerződtetését a Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be. A védekező középpályás 2 és fél éves kontraktust írt alá új csapatával.

Gyömbér a Fradi utánpótlásánál pallérozódott, majd rövid ideig Brazíliában játszott. Ezt követően hazatért és előbb a Sopron majd a Lombard Pápa játékosa lett. 2012-ben igazolt vissza nevelőegyesületéhez.

A játékos volt a zöld-fehér csapatkapitánya, Ligakupát, Magyar Kupát, Szuperkupát és bajnokságot is nyert a sasokkal. Egy alkalommal a magyar válogatott mezét is magára húzhatta, 2013-ban az észtek ellen.

"Nem volt könnyű döntés elhagyni a Ferencvárost, de egy ideje már érlelődött bennem a klubváltás gondolata. Az utóbbi másfél évem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ebben sérülés és más okok is közrejátszottak. Huszonnyolc éves vagyok, szeretnék minél tovább játszani és élvezni a futballt. A tárgyalások során végig azt éreztem, hogy nagyon kellek Pintér Attilának, a mester szakmai nívójával pedig tisztában vagyok, ez számomra garanciát jelent. Ambiciózus együtteshez kerültem, bízom benne, hogy nagyon szép eredményeket érünk el" – nyilatkozta a klub honlapjának Gyömbér Gábor.

A második vonalban szereplő Puskás Akadémia jelenleg vezeti a bajnokságot. A felcsútiak 20 meccsen 39 pontot gyűjtöttek, egyetlen egységgel állnak a Soroksár előtt. A bajnokság február 19-én folytatódik a gárda számára, akkor Szolnokra látogatnak Pintér Attila tanítványai.

szcs
Fotó: pfla.hu