2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
-0°C
Tiszta / 2°C
v / -0°C
h / -0°C
Sport
Tudósító | 2017-01-07 17:02:57

Gólzáporos makói kuparajt

Szépen potyogtak a gólok a IV. Givaudan Kupa szombati nyitónapján a makói Erdei János Városi Sportcsarnokban. A 18 csapattal induló teremfoci tornán változatos eredmények születtek, hiszen nagyon sok körbeverés történt. Még a tavalyi bajnok is egy vereséggel kezdett.

Gólzáporos makói kuparajt

Elrajtolt szombaton a makói Givaudan Kupa majd egy hónapig tartó programsorozata. A városi, térségi, illetve külföldi csapatok egészen január végéig azon versengenek, vajon a végén ki viheti haza a legjobbaknak járó serleget. A nyitómeccset a névadó, vagyis a Givaudan játszotta a MUFC 19-cel, ahol a Maros-menti Futball Club 2:0-ás győzelmet aratott.

Gólzáporos makói kuparajt

A tavalyi bajnoknak, a Bálint Optikának nem sikerült a kezdés, ugyanis 2:1-re kikapott a Djangótól. A második meccsen azonban javítottak, hiszen 2:1-re megverték a Contitechet. A lelátón ülők azért ennél jóval gólzáporos összecsapásokat is láthattak. Így például a romániai Nagylak A - Contitech: 5:2-t, vagy a Nagylak A - MUFC 19: 6:2-t. A határ túloldaláról érkezők, ha már egyszer átruccantak Makóra, akkor megszórták rendesen a magyarokat.

Gólzáporos makói kuparajt

Kóródi Márk az M-Foci Kft. játékosa, hol a bal-, hol pedig a jobbszélen. Most azonban a Malibu Kávézó csapatát erősíti. - A teremfoci kupa tavalyi kiírásában még a döntőig jutó Jabolaniban fociztam, de ez a csapat felbomlott, mert sok tagja NB-s, így erre már nem jutott idejük, emiatt kerültem át máshová - tudtuk meg Márktól. Az új csapatával azonban szenzációsan indult az idei szezon, hiszen a romániai Nagylak B ellen egy 7:1-es győzelemmel nyitottak. Kóródi Márk a torna végére a legjobb négy közé várja magukat.

Gólzáporos makói kuparajt

Aki szereti a teremfocit, annak érdemes ebben a hónapban minden hétvégén felkeresnie a makói sportcsarnokot, hiszen nagyon jó találkozókat láthat. - Még a főiskolán én is rúgtam a parkettán a bőrt, de mára valahogy elnehezültem, így csak nézem a fiatalabbakat - árulta el mosolyogva Horváth Roland. A középkorú férfi ezért egy kicsit szakértő szemmel is figyelte a mérkőzéseket. Taktikailag neki a románok játéka tetszett a legjobban, s csak hab volt a tortán, hogy mellette még sok gólt is lőttek.

Gólzáporos makói kuparajt

Munkatársunktól. K.