2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Reklám
Szabó Viktor | 2017-04-27 12:49:42

Gazdára talált a LED televízió

A Pékmester Sütödéje egyik tulajdonosa, Spekla Edvárd átadta a nyeremény televíziót annak a szerencsés nyertesnek, aki az elmúlt időszakban 1000 forint felett vásárolt a három üzlet egyikében, és még Fortuna is a keblére ölelte.

Gazdára talált a LED televízió

A Pékmester Sütödéje idén ünnepli 10. születésnapját, melynek jóvoltából egy játékot hirdettek. A sorsolás április 15.-én megtörtént, ahol kiderült, kiknek kedvezett a szerencse.

Gazdára talált a LED televízió

A sorsolást Héjja Gergely közjegyzőhelyettes felügyelte, a nyerteseket pedig Spekla Ibolya és Spekla Edvárd tulajdonosok húzták ki a több mint 1.500 nyereményszelvény közül. A 10.000 forint értékű vásárlási utalványt Fejes József (Hmvhely., Kiss Ernő utca), a Lenovo telefont Vanecso József (Apátfalva, Templom utca), a 61 centiméteres LG HD LED televíziót pedig Takács Ádám (Hmvhely., Vásárhelyi Pál utca) nyerte.

Gazdára talált a LED televízió

Az LG HD LED televízió csütörtökön már a szerencsés nyertes, Takács Ádám kezei között pihent. A díj átadására 10 órakor került sor a Makói út 23. szám alatti üzletben. A televíziót Spekla Edvárd tulajdonos adta át boldog tulajdonosának.

Gazdára talált a LED televízió

"Egy héten 3-4 alkalommal jövök a Pékmester Sütödéjébe vásárolni. A kislányom tejérzékeny, és máshol nem találtam olyan pékárut, ami nem tartalmaz tejet. A Teleki utcán szoktam vásárolni, ahol ki van téve egy kis füzet, amiben meg tudom nézni, hogy melyik termék milyen összetevőket tartalmaz. A kedvencünk a vizes kifli, aminek nagyon finom kalács íze van. Ezen kívül a város legfinomabb fahéjas csigáját is itt lehet kapni szerintem. Az árak is nagyon jók, ami szintén nem utolsó szempont." - mondta el Takács Ádám, a TV nyertese.

Gazdára talált a LED televízióTakács Ádám

Spekla Edvárd, a Pékmester Sütödéje egyik tulajdonosa elárulta, hogy terveznek még hasonló játékot, de a részleteket még nem pontosították.

Gazdára talált a LED televízióSpekla Edvárd

 


Sz.Viktor